Ο Μάριο Χεζόνια θα προτιμούσε να είναι το ντεμπούτο του σε κατάμεστο ΟΑΚΑ αλλά και πάλι το απολαμβάνει καθώς βρίσκεται σε μια ομάδα που του αρέσει πολύ!

Πολλές φορές στο παρελθόν ο Μάριο Χεζόνια δήλωσε δημόσια, μέσω social media την τρέλα του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Τώρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του απέναντι στην Μπαρτσελόνα, την Τρίτη (2/3-21:00). Θα προτιμούσε να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ. Θα ήθελε να ζήσει από κοντά αυτή την ατμόσφαιρα για την οποία… τρελαινόταν. Αλλά και πάλι το απολαμβάνει.

Ο Κροάτης λίγες ώρες πριν πατήσει παρκέ για επίσημο αγώνα, έκανε την τελική προπόνηση με τον Παναθηναϊκό. Δε δίστασε να πάει και να υψώσει τα χέρια για να πανηγυρίσει μπροστά στις εξέδρες. Κι ας ήταν άδειες. Ήταν σα να προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να αισθανθεί την ατμόσφαιρα. Σα να άφηνε το μυαλό του να ταξιδέψει…

Μπορείτε να δείτε παρακάτω κάποιες στιγμές από την προπόνηση του Χεζόνια πριν το ντεμπούτο του στη φετινή Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ας αρχίσουμε με χαμόγελα και με κινήσεις που δηλώνουν ευχαρίστηση

Με το γυμναστή του Παναθηναϊκού, Σάββα Αρώνη

Ακούει με προσοχή το Νίκο Δίπλαρο ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης προσπερνά χωρίς να συμμετέχει

Ακούει τις οδηγίες που του δίνει ο άμεσος συνεργάτης του Όντεντ Κάτας, Λίορ Λούμπιν

Σε αναμονή για τον πρώτο του επίσημο αγώνα στο 2021…

Και πλέον είναι πανέτοιμος ώστε να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ευρώπη μέχρι και το 2022.


Όσο στενοχωριέται εκείνος πάντως άλλο τόσο στενοχωριούνται και οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Οι οποίοι δε θα βρίσκονται εκεί στο ντεμπούτο του ώστε να ζήσει την ατμόσφαιρα που ζηλεύει. Και τώρα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, ελέω COVID-19 και μέτρων ασφαλείας δε μπορεί (προς το παρόν τουλάχιστον) να ζήσει.

Έστω κι αν πήρε μια πρώτη γεύση, γερή σίγουρα, στ’ αεροδρόμιο