×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ανατροπή, μένει ο Καλαϊτζάκης


    Μαντώ Καψάλη

Παναθηναϊκός: Ανατροπή, μένει ο Καλαϊτζάκης. Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος...


Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα χωρίσουν τους δρόμους τους, έγινε η ανατροπή.

Τελικά ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό κι έτσι έχουμε ανατροπή των δεδομένων όπως τουλάχιστον είχαν διαμορφωθεί στο τελευταίο διάστημα. Οι «πράσινοι» και ο νεαρός γκαρντ βρήκαν σημείο επαφής και τελικά ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει επάνω του (και καλά θα κάνει). Κι όταν μιλάμε για «επένδυση» τότε γίνεται αντιληπτό ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Κάπως έτσι λοιπόν ο 21χρονος παίκτης βρίσκει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού σε μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική προς εκείνον. Οι «πράσινοι» ποντάρουν σε αυτόν καθώς θα πάρει χρόνο συμμετοχής ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και στην Euroleague.

Ο Καλαϊτζάκης αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2015. Τότε ήταν 16 ετών. Οι «πράσινοι» είχαν διακρίνει τις δυνατότητές του. Υπήρξε βασικότατο στέλεχος στις μικρές Εθνικές ομάδες και πέρυσι παραχωρήθηκε «δανεικός» στη Νεβέζις προκειμένου να βρει χρόνο συμμετοχής.
Με ύψος στα 2 μέτρα ο Κρητικός γκαρντ θεωρείται πολύ σημαντική επένδυση για τον Παναθηναϊκό που πλέον, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική όσο και ξεχωριστή σεζόν, του δίνει χρόνο και χώρο συμμετοχής.
Μάλιστα ο παίκτης έχει δηλώσει συμμετοχή και στο ντραφτ του ΝΒΑ που θα γίνει τον Οκτώβριο.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα