×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια μετά την κλήση σε απολογία


Sportime Team

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια μετά την κλήση σε απολογία


Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν ένσταση, η οποία θα εκδικαστεί την Πέμπτη (21/3).

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι η διακοπή του ματς ήταν αντικανονική.

Ανεξαρτήτως αυτού, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία για διακοπή αγώνα με δική του υπαιτιότητα και επεισόδια εκτός γηπέδου με βιαιοπραγίες.

Αν ο Παναθηναϊκός κριθεί ένοχος και για τις δύο αυτές κατηγορίες, τότε θα του επιβληθεί αφαίρεση 6 βαθμών, ενώ αν κριθεί για τη μία, τότε θα δεχθεί -3.

Αναφορικά με την εισβολή του 5ου λεπτού, στο φύλλο αγώνα αναφέρεται επίθεση στον πάγκο και ύβρεις, αλλά όχι βιαιοπραγία.

Συν τοις άλλοις, ο κανονισμός αναφέρει ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να περιμένει μια ώρα μέχρι την οριστική διακοπή και όχι 40 λεπτά.

Αναλυτικά:

ΣΤ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/3/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/3/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, παρ. 2 περ. α΄, δ’ και ε’, 3 περ. α’ και στ’, παρ. 4 περ. β’ και παρ. 5 περ. ε’ του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ. 3 ΙΙ περ. α’, β’, γ’ και δ’ του Κ.Α.Π. της ΕΠΟ.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras