×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Οριστική η αποχώρησή του από την Basket League!


Κώστας Παπαδόπουλος

Πανιώνιος: Οριστική η αποχώρησή του από την Basket League!


Οριστική είναι τελικά η αποχώρηση της ΚΑΕ Πανιώνιος από το νέο πρωτάθλημα της Basket League. Κι αυτό καθώς  οι οι προσπάθειες του προέδρου και μεγαλομέτοχου, Γιώργου Χριστοδουλούπουλου να βρει επενδυτή ώστε να κατεβάσει ομάδα, δεν έφεραν αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Basket League: Ο Πανιώνιος πάει να την… τινάξει στον αέρα!

Μάλιστα ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ εξέδωσε και σχετική δήλωση.

Φυσικά η αποχώρηση του Πανιωνίου επηρεάζει και το νέο πρωτάθλημα που αναμένεται να πάει «πίσω» κατά μία εβδομάδα, δηλαδή να κάνει τζάμπολ στις 17 του μηνός (από τις 10/10 που γνωρίζαμε ως τώρα).

Μάλιστα θα αλλάξει και το πρόγραμμα των ομάδων, καθώς δεν γίνεται να έχουμε διπλό ρεπό ανά αγωνιστική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα κλήρωση από τον ΕΣΑΚΕ θα γίνει αύριο Παρασκευή (2/10) ώστε να προκύψει το νέο αγωνιστικό καλεντάρι της σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου και μεγαλομετόχου του Πανιωνίου:

Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ, ενημέρωσα επίσημα τον Πρόεδρο κο. Γαλατσόπουλο και τις υπόλοιπες ομάδες, ότι ο Πανιώνιος δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της BasketLeague.

Όπως ανέφερα και στην δήλωσή μου στον ΕΣΑΚΕ, ο μοναδικός λόγος που δεν απέσυρα την ομάδα αμέσως μετά το ναυάγιο της συμφωνίας με υποψήφιο επενδυτή την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, ήταν ότι μου ζητήθηκε από ανθρώπους του Πανιωνίου να τους δώσω ένα περιθώριο μερικών ημερών μήπως καταφέρουν να βρουν μια λύση ώστε ο Πανιώνιος να αγωνιστεί κανονικά στην BasketLeague.

Στο σενάριο αυτό, θα παραχωρούσα τις μετοχές και την διοίκηση της ΚΑΕ σε Πανιώνιους και η ομάδα θα έτρεχε με έσοδα-έξοδα, έτσι ώστε ακόμα και εάν τελικά υποβιβαζόταν αγωνιστικά στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θα απέφευγε την ταλαιπωρία της ΕΣΚΑΝΑ.

Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους και παρά το κλίμα συσπείρωσης που -θα έπρεπε να- υπάρχει αυτή τη στιγμή, δεν κατάφεραν να βρουν τους απαραίτητους ανθρώπους που θα στήριζαν μια τέτοια προσπάθεια, αλλά ούτε καν τα ελάχιστα χρήματα που ένα τέτοιο εγχείρημα θα χρειαζόταν για να ξεκινήσει.

Μοιραία, σήμερα, λίγες μόνο ώρες προτού η ΕΕΑ απορρίψει τον φάκελο αδειοδότησης του Πανιωνίου, απέσυρα επίσημα την ομάδα από το επόμενο πρωτάθλημα της BasketLeague, προκειμένου να μην καθυστερήσω περαιτέρω τις απαραίτητες διαδικασίες για την έναρξή του.

Εντός της ημέρας, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κο. Μισαηλίδη για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα