ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: «Είμαι ένας διαφορετικός παίκτης πλέον»

Πιο έτοιμος από ποτέ δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης μετά την επιστροφή του στην Τούμπα
Γιαννούλης: «Είμαι ένας διαφορετικός παίκτης πλέον»

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από δανεισμό. Όμως σίγουρα αυτή δεν μοιάζει με καμία άλλη και ελπίζει να είναι και η τελευταία.

Ο φέρελπις Γιαννούλης έφυγε πριν ενάμιση χρόνο και πλέον στην ομάδα επέστρεψε ο διεθνής Γιαννούλης, ως ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος.

Τι λέει όμως για όλα αυτά ο ίδιος; Πως βίωσε την επιστροφή του αυτή τη φορά; Πόσο άλλαξε; Τι πρέπει να περιμένουμε από αυτόν; Ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του; Όλες οι απαντήσεις έρχονται από τον ίδιο μέσω της κάμερας του PAOK TV.

Πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στράφηκαν σε στόπερ

Βαρέλα: «Ανακρίβειες για το συμβόλαιο» (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννούλης: «Είμαι ένας διαφορετικός παίκτης πλέον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.