Ο Μπάμπα Ραχμάν διανύει μια εξαιρετική περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ γεγονός που δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο από τον ομοσπονδιακό του τεχνικό!

Μπάμπα Ραχμάν: Ο Γκανέζος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, ήρθε στη Θεσσαλονίκη τον χειμώνα ως δανεικός από την Τσέλσι και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχουν δικαιολογήσει απόλυτα τα 26 εκατομμύρια που είχε εκταμιεύσει η Αγγλική ομάδα για να τον αγοράσει το 2015 από την Άουγκσμπουργκ.

Οι εμφανίσεις του στα ασπρόμαυρα είναι εξαιρετικές και ο Μπάμπα Ραχμάν που θέλει να μείνει στη Τούμπα, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού του τεχνικού καθώς τον κάλεσε για ακόμη μια φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γκάνας.

Ο Ραχμάν Μπάμπα είναι το ένα από τα δύο αριστερά μπακ που κάλεσε στην 30μελή αποστολή για τα φιλικά της Γκάνας κόντρα σε Μαρόκο και Ακτή Ελεφαντοστού ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Τσαρλς Ακόνορ.

Η Γκάνα ταξιδεύει στη Ραμπάτ στις 8 Ιουνίου, ενώ στις 12 του ίδιου μήνα φιλοξενεί την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Ακόνορ κάλεσε 30 ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και στα φιλικά αυτά, με τον Ραχμάν Μπάμπα του ΠΑΟΚ (και, φυσικά, της Τσέλσι), να βρίσκεται για ακόμη μία φορά ανάμεσα στους κληθέντες.

Ο Γκανέζος μπακ αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Δικεφάλου, με εξαιρετικές εμφανίσεις στα play-off και συνδρομή τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, παίζοντας το δικό του ρόλο ώστε να τερματίσει ο ΠΑΟΚ στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Οι εμφανίσεις του αυτές, τους τελευταίους μήνες, και η σταθερότητα στην απόδοση του μετά από τους μεγάλους τραυματισμούς που είχε υποστεί, έχουν επαναφέρει για τον Ακόνορ την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκαρσία: «Άλλο ματς ο τελικός, τα πράγματα μπορεί και να ήταν διαφορετικά αν…»