×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φερέιρα: «Να ακυρώσει τις διοργανώσεις και να λύσει το πρόβλημα η UEFA»


    Μάριος Σταμπουλής

Φερέιρα: «Να ακυρώσει τις διοργανώσεις και να λύσει το πρόβλημα η UEFA»


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας, επαινώντας την Ελλάδα για τα μέτρα εναντίον του κορονοϊού, ενώ εξέφρασε την άποψή του πως η UEFA θα πρέπει να ακυρώσει τις διοργανώσεις για φέτος, καθώς είναι δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο μετά από τέτοιο διάστημα αδράνειας.

Στην πορτογαλική «A BOLA» μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα άμεσα μέτρα που πήρε η Ελλάδα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, σε αντίθεση μάλιστα με Ιταλία και Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Εκεί ψηλά να φορέσεις ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα (vid)

Παράλληλα, μίλησε για τον τρόπο που περνάει τον χρόνο του αυτές τις μέρες, ενώ τόνισε πως άπαντες περιμένουν να ακυρώσει η UEFA όλες τις διοργανώσεις, καθώς είναι δύσκολο να υπάρξει ανταγωνισμός μετά από τέτοια αδράνεια από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πρώτον, είναι απαραίτητο να επαινέσω την ετοιμότητα των ελληνικών αρχών, που έχουν αφήσει μόνο τα φαρμακεία και τα σουπερμάρκετ ανοιχτά. Από χθες, τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά. Πρέπει να έχουμε επίσημη εξουσιοδότηση και να δικαιολογούμε το λόγο για τον οποίον βγαίνουμε εκτός σπιτιού. Τι συμβαίνει στην Ιταλία και την Ισπανία που είναι μεγαλύτερες χώρες; Είναι ντροπή! Η Ελλάδα, σε αυτό το σημείο έχει παραδειγματική συμπεριφορά», ανέφερε.

Συνέχισε πως: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Ευτυχώς υπάρχει η τεχνολογία, τα τηλέφωνα που μου επιτρέπουν να είμαστε σε επαφή με αυτούς, τους φίλους και τους παίκτες. Έχω δημιουργήσει μια καινούρια καθημερινή ρουτίνα. Έχω ένα πρόγραμμα προπόνησης, μετά διαβάζω, μετά ετοιμάζω το φαγητό μου. Το απόγευμα μου αρέσει να δω μία ταινία, αλλά κυρίως ντοκιμαντέρ».

Aναφορικά με την UEFA και τις αποφάσεις που θα παρθούν: «Πώς είναι δυνατόν, αν οι προπονήσεις ξεκινήσουν σε 15 μέρες, να είμαστε μετά ανταγωνιστικοί; Θα υπάρχουν 10 ματς σε έναν μήνα; Αν γίνει αυτό, θα θέσω σε κίνδυνο την επόμενη σεζόν. Αυτοί που αποφασίζουν θα πρέπει να ακούσουν τους παίκτες και τους προπονητές. Όλοι περιμένουμε την UEFA να βρει το κουράγιο και να ακυρώσει τους αγώνες σε Champions League και Europa League, όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί συνολικά».