Γκαρσία: «Είχα στόχο να προπονήσω κάποια στιγμή τον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος»


Μάριος Σταμπουλής

Γκαρσία: «Είχα στόχο να προπονήσω κάποια στιγμή τον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος»


Ο Πάμπλο Γκαρσία που ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2023, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο της ομάδας, ενώ τόνισε πως ήταν κάτι που αποτελούσε… στόχο του.

Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Πάμπλο Γκαρσία εως και το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Μιλώντας στο PAOKTV μετά το συγκεκριμένο γεγονός, αναφέρθηκε στα πρώτα παιχνίδια στον πάγκο της πρώτη ομάδας, αλλά και το…χρονικό της σχέσης του με τον Δικέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιγγάρας: «Ο Γκαρσία με εμπιστεύτηκε»

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας μου σαν παίκτης. Έπαιξα στην Ισπανία και πέρασα και από την Ιταλία. Πέρασα το τελευταίο διάστημα της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ. Ας πούμε ότι πλησίαζε η στιγμή να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Ήρθα εδώ και συνάντησα το τεχνικό επιτελείο και είδα τους οπαδούς, οι οποίοι μου ξύπνησαν και πάλι την επιθυμία για να παίξω ξανά, αυτό το πάθος που είχε σβήσει μέσα μου. Η επιθυμία να παίξω ξύπνησε ξανά μέσα μου, η θέληση για ανταγωνισμό. Ταυτίστηκα με το σύλλογο και ολοκλήρωσα την καριέρα μου εδώ», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο νέο βήμα που έκανε, να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας πως ήταν… στόχος του και κάτι που το ήθελε πολύ. «Όσο δούλευα στην ακαδημία, πάντα είχα στόχο μια μέρα να προπονήσω την ανδρική ομάδα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθώς ήξερα την ομάδα, το επιτελείο, ήταν αυτό που ήθελα πολύ…», ανέφερε.

«Νιώθω απίστευτα περήφανος, γιατί όταν βάζεις στόχους, τους οποίους κάποια στιγμή πετυχαίνεις, κάποια άλλη όχι, πρέπει να βάζεις κι άλλους. Πέρασα πολλά χρόνια εδώ. Δούλεψα στην ακαδημία και περίμενα μετά από όλη αυτή τη δουλειά, τώρα μπορώ να συλλέξω τους καρπούς. Ειλικρινά, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, αλλά είμαι ευγνώμων που έχω μία ακόμα ευκαιρία να ανταποδώσω στους ανθρώπους που με στηρίζουν. Είναι ένας συνδυασμός χαράς και ευθύνης», σημείωσε κλείνοντας.


Sportime Extras