Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα προηγούμενα άτυχα αποτελέσματα.

Ο Στέφαν Σβαμπ αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στέλνοντας το μήνυμα για τη συνέχεια και το γεγονός πως πρέπει να γίνει πιο συνεπής η ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Χάρη Τσιγγάρα, τον οποίο έχει δίπλα του στα τελευταία ματς στη μεσαία γραμμή.

Αρχικά ανέφερε: «To επόμενο διάστημα ο στόχος μας είναι να γίνουμε πιο συνεπείς. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, πήραμε μια δίκαιη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το αν υπάρχουν τα στοιχεία για την εξέλιξη του ΠΑΟΚ: «Στο προηγούμενο διάστημα είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα, οπότε αυτό που θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσουμε το επόμενο διάστημα είναι η ισορροπία στην άμυνα. Δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις πάντα παραπάνω γκολ από αυτά που δέχεσαι. Θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και να το διορθώσουμε αυτό».

Για τον Χάρη Τσιγγάρα: «Είναι καλό για τον σύλλογο αυτή η αλλαγή στη νοοτροπία. Χρειάζεται να βάλει μέσα νεαρούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν είναι μόνο ο Τζόλης και ο Τσιγγάρας, είναι και ο Μιχαηλίδης. Ο Τζόλης είναι πολύ καλός παίκτης και όλοι βλέπουμε την εξέλιξη που έχει, είναι καλό που έχουμε φτιάξει ένα καλό μίγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών».

Ζίβκοβιτς: «Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι»

Γκαρσία: «Οι επιλογές ανήκουν στους παίκτες…»