ΑΕΚ: Όλοι θα φύγουν από την «Ένωση» ο γνωστός άγνωστος θα παραμείνει!

Οι αλλαγές που θα γίνουν στην ΑΕΚ θα είναι πολλές και σε αρκετά επίπεδα. Θα υπάρξουν και προσθήκες. Μόνο ένας μένει σταθερός.

Η ΑΕΚ είναι σε διαδικασίες αλλαγών σε όλα τα επίπεδα. Αρκετός κόσμος είναι αυτός που αναμένεται να φύγει. Ο γνωστός άγνωστος στη μανατζερική πιάτσα, πάντως, θα μείνει σταθερός. Δεν κουνιέται ότι και να συμβεί.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συγκέντρωσε τα πυρά στο έσχατο «ντου» των φιλάθλων της ΑΕΚ στα γραφεία της «Ένωσης», ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον θέλει και δεν… ιδρώνει το αφτί του.

Το ίδιο έγινε και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-2 μέσα στο ΟΑΚΑ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να προηγηθεί δύο φορές.

Όπως αναφέρει ωστόσο το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο εν λόγω ΔΥΣΚΟΛΑ θα το κουνήσει από τον «Δικέφαλο».

Όλοι οι άλλοι μπορεί να αποχωρήσουν από την ΑΕΚ, εκείνος ΟΧΙ. Ήδη, μιλάει καθημερινά με τον Ματίας Αλμέιδα, ήδη πλησιάζει μεταγραφικούς στόχους για την επόμενη χρονιά της Super League 1, ήδη στο αγαπημένο του στέκι μεταφέρει την αίσθηση πως «μπόρα είναι θα περάσει».

Και η ζωή συνεχίζεται…

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Δεν αντέχει την αμφισβήτηση Μαρτίνς ο Μπουχαλάκης – Φέρνει πρόταση!

Μπαρτσελόνα: Έτοιμη να πουλήσει δύο «αστέρια» της – Έχει δώσει το «οκ» ο Τσάβι!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις