Ολυμπιακός: Δεν αντέχει την αμφισβήτηση Μαρτίνς ο Μπουχαλάκης - Φέρνει πρόταση!

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει αρχίσει να αφουγκράζεται πως θα έχει δεύτερο ρόλο στον Ολυμπιακό και κοιτάζει εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι έτοιμη να περάσουν σε άλλη φάση τη σχέση τους. Ο Κρητικό χαφ βλέπει πως έχει πέσει στα μάτια του Πέδρο Μαρτίνς και ετοιμάζεται να φέρει πρόταση για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο διεθνής κεντρικός χαφ από πέρυσι το καλοκαίρι είχε «χτίσει» την ιδέα της αποχώρησης από τον Πειραιά.

Το θεωρητικό buy out των 5 μυρίων δεν καταβλήθηκε ποτέ, προχώρησε και τυπικά στην ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024 με τον president, αλλά εδώ και κανένα δίμηνο υπάρχει ΞΑΝΑ στο μυαλό του η λέξη μεταγραφή.

Ο Μπουχαλάκης που φέτος ολοκλήρωσε την χρονιά με 42 ματς (2 γκολ) έχει αρχίσει να εισπράττει αμφισβήτηση στο πρόσωπό του. Τόσο από τον προπονητή, όσο και από την εξέδρα.

Σε συνδυασμό με το μεταγραφικό priority για απόκτηση κεντρικού χαφ, την ΠΛΕΟΝ established παρουσία του Αγκιμπού Καμαρά στον άξονα, την ορμή του Κανέ, ο 29χρονος Κρητικός διαισθάνεται πως κάθε πέρυσι και… καλύτερα αναφορικά με την σημασία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Σίγουρα μιλάμε για ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, με πολλά μέτωπα ανοιχτά.

Κορυφαίο όλων του Κώστα Φορτούνη και την επόμενη μέρα του, ενώ ήδη, Μαντί Καμαρά και Σισέ ο καθένας για διαφορετικούς λόγους έχουν βγει στην βιτρίνα.

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Όλοι θα φύγουν από την «Ένωση» ο γνωστός άγνωστος θα παραμείνει!

Μπαρτσελόνα: Έτοιμη να πουλήσει δύο «αστέρια» της – Έχει δώσει το «οκ» ο Τσάβι!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Διότι αν δεν έχεις μπει στο πούλμαν δεν μπορείς να ξέρεις