ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο ψάχνεται…

Δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι η πρόθεση του Ολυμπιακού, αλλά και του Τικίνιο για το μέλλον των δύο πλευρών. Ψάχνεται ο Βραζιλιάνος.
Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο ψάχνεται…

Ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα τον Ελ Αραμπί. Ο Τικίνιο έκανε μια συμπαθητική σεζόν και ψάχνεται για κάτι καλύτερο. Παρότι δεν προκύπτει από πουθενά παράπονο, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη, ο Βραζιλιάνος φορ ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Μια κρύο μια ζέστη είναι η περίπτωση του Τικίνιο στον Ολυμπιακό. Πριν μπει για τα καλά το καλοκαίρι φαινόταν πως ο 31χρονος επιθετικός, παρά τα όσα ακούγονταν, δε θα έφευγε από το ρόστερ.

Από την άλλη, όμως, με τον Ελ Αραμπί να είναι κοντά σε ανανέωση, με τους πρωταθλητές να μιλούν σε υψηλά ποσά με μεταγραφικούς στόχους (βλέπε Ζάχαβι αν και δύσκολο) και με την επιστροφή Χασάν που είναι στη διάθεση του Μαρτίνς, η εικόνα άλλαξε.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι το γεγονός πως η πλευρά του Τικίνιο που δεν είναι και τυχαία, ψάχνεται. Δεν έχει σταματήσει να ψάχνεται μια και θέλει να είναι έτοιμη σε περίπτωση που κριθεί ότι η κατάσταση μπαίνει σε μια τελική ευθεία για να βρει ομάδα.

Γιατί δε θα πρέπει να ξεχνάει κανείς πως ατζέντης του Τικίνιο είναι ο Ντέκο (καλές οι σχέσεις με τον Ολυμπιακό) ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκλεισε τη σεζόν με 47 ματς και 14 γκολ. Not bad.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.