Παναθηναϊκός: Ο Διούδης δεν έχει καμία στήριξη!

Ο Διούδης είναι τελείως μόνος του και ο Παναθηναϊκός δεν τον στηρίζει!

Παναθηναϊκός: Να χαίρεται την υπομονή του φέτος ο Σωκράτης Διούδης. Ο 29χρονος πορτιέρε έφαγε πολύ πάγκο και είδε να παίρνει το Νο1 στα 6 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Τα 5 της κανονικής περιόδου και το 1-1 με την ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Όντως δεν ήταν καλός στη Λεωφόρο αλλά αν βάλουμε κάτω τα ματς που δεν ενέπνευσε σταθερότητα ο Μπρινιόλι τότε η ζυγαριά δεν γέρνει υπέρ του Ιταλού.

Και τι βλέπει ο Διούδης; Πως στην πρώτη στραβή μένει και πάλι εκτός. Το κοντέρ έχει γράψει φέτος 10 ματς πρωταθλήματος και μάλλον σε αυτά θα μείνει. Το ζήτημα είναι τι θα γίνει το καλοκαίρι με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2023.

Γιατί, όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek» μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχασε τη Θεσσαλονίκη από τον Άρη και ο Μπρινιόλι να ήταν από τους καλύτερους αλλά αυτό δε λέει κάτι.

Ο Διούδης είναι Έλληνας παίκτης, ξέρει που παίζει, που ανήκει, σε τι κλαμπ βρίσκεται. Και αυτούς πρέπει να τους βοηθά ο σύλλογος. Ο Διούδης πάντως σίγουρα δε θα πρέπει να το νιώθει. Εν όψει transfer period.