×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Διανύουμε εβδομάδα εξελίξεων


    Sportime Team

ΠΑΣ Γιάννινα: Διανύουμε εβδομάδα εξελίξεων


Οι πρώτες επαφές για την επόμενη μέρα του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ήδη γίνει. Και μπορεί η αρχική κουβέντα του Γιώργου Χριστοβασίλη με τους παίκτες να ήταν περί ανέμων και υδάτων, όμως, πλέον ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έχει μπει στο παρασύνθημα. Σύντομα αναμένεται να τελειώσει και κάποιες περιπτώσεις.

Εκείνη που πρώτη ξεκαθάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν του Λάσα Σεργκελασβίλι, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Όλα δείχνουν πως θα τον ακολουθήσει ο Κώστας Περιστερίδης. Μετέωροι είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Πρώτος αναμένεται να ανανεώσει ο Στέφανος Σιόντης, αλλά θα υπάρξουν τελικές επαφές έως το τέλος της εβδομάδας και με άλλους. Ένας εξ αυτών είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τους Ηπειρώτες πρώτα να τελειώνουν το θέμα των ανανεώσεων και μετά να προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Με εξαίρεση ενδεχομένως μία περίπτωση, έτσι θα γίνει και τώρα. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, οι συνεργάτες του και το τεχνικό τιμ έχουν βάλει κάτω τα πράγματα για το τι χρειάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν παίκτες που αρέσουν και άλλοι που προτείνονται, αλλά ακόμα είμαστε σε αυτό το στάδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τέλος πρωταθλήματος Super League 2 μετά από απόφαση του Δ.Σ., επικύρωση βαθμολογίας με 1ο τον Π.Α.Σ. και επιστροφή στην κανονικότητα. #pas #pasgiannina #pasgianninafc #the_team

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc) στις


Τελευταία Νέα