Δεν τα βρίσκουν Περιστέρι και Μαυροκεφαλίδης


Νίκος Μπουρλάκης

Δεν τα βρίσκουν Περιστέρι και Μαυροκεφαλίδης


Κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο Περιστέρι. Διότι στις συζητήσεις που γίνονται περί αποδέσμευσης του παίκτη, δε γεφυρώνεται το χάσμα.

Όπως σας είχαμε αναφέρει από τις 21/11 το Περιστέρι και ο Μαυροκεφαλίδης βρίσκονται στη διαδικασία αποδέσμευσης. Όμως αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Κι αυτό διότι το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό και η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη. Ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία καμία από τις δύο πλευρές δεν κάνει έστω ένα βήμα πίσω.

Βεβαίως κάποια στιγμή θα υπάρξει συμφωνία και ο λόγος είναι προφανής: Δεν είναι δυνατό να συνεργαστούν δύο πλευρές, όταν καμία δεν επιθυμεί τη συνεργασία.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαυροκεφαλίδης έχει πετύχει 72 φορές στην καριέρα του πάνω από 20 πόντους

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, όπως σας είχαμε αναφέρει από τις 20/11, ζήτησε να φύγει από την ομάδα διότι δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Άλλωστε όταν συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό, την περίοδο 2013-2014, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ταίριαζε η λογική του ενός με του άλλου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό… Θα ήταν κακό αν προσπαθούσαν να καλύψουν ένα πρόβλημα και να προσποιηθούν ότι δεν υφίσταται.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα στο Μεσολόγγι, ο έμπειρος σέντερ δεν συμμετείχε σε καμία προπόνηση του Περιστερίου. Ούτε ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή, καθώς η ομάδα είχε αναφερθεί σε πρόβλημα τραυματισμού.

Οι συζητήσεις θα εξακολουθήσουν και οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον.

Στο βίντεο, η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Μαυροκεφαλίδη με το Περιστέρι κόντρα στον Κολοσσό


Sportime Extras