×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Περιστέρι: Οι αήττητοι με τα… 100 διαρκείας!


    Νίκος Μπουρλάκης

Περιστέρι: Οι αήττητοι με τα… 100 διαρκείας!


Αήττητο μετά από 4 αγωνιστικές στην Basket League. Εκτός έδρας νίκη στην μοναδική του μέχρι τώρα υποχρέωση στο BCL. Οργανωμένη ομάδα, υπέροχο μπάσκετ με την σφραγίδα του ικανότατου Ηλία Ζούρου. Κι όμως… Το Περιστέρι αισθάνεται μοναξιά…

Η νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για μια πολύ ικανή ομάδα. Που θα πρέπει φέτος να διαχειριστεί δύο αγώνες μέσα στην εβδομάδα (Basket League και BCL) άρα τα ζόρια είναι μεγαλύτερα από πέρυσι.

Η σεζόν είναι μεγάλη κι ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του το Περιστέρι. Αν και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Και κυρίως αφήνουν μηνύματα ότι η ομάδα είναι… ακόμα καλύτερη από την περσινή.

Θα φανούν όλα αυτά στην πορεία. Μόνο που υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Που μπορεί στο Περιστέρι να μην το εκφράζουν δυνατά αλλά έχουν όλο το δίκιο να αισθάνονται πικραμένοι.

Εικάζουμε τουλάχιστον… Φέρνοντας τον εαυτό μας στην θέση των ανθρώπων του Περιστερίου που εδώ και χρόνια έχουν κάνει μια τρομερή προσπάθεια. Εχουν αποκαταστήσει το καλό όνομα της ομάδας. Εχουν φτιάξει σπουδαίο σύνολο. Πέρυσι, με την επάνοδό τους στην Basket League έφτασαν καθαρά στην τετράδα.

Μόνο που μέχρι στιγμής, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Περιστέρι έχει πουλήσει, πάνω-κάτω, 100 διαρκείας για την σεζόν 2019-2020!!! Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες μας και είναι μάλλον ανεξήγητο!

Η ομάδα είναι καλή. Εξασφάλισε και ευρωπαϊκή συμμετοχή και αγωνίζεται στο BCL. Υπάρχει σταθερότητα διοικητικά και οικονομική φερεγγυότητα. Καταστάσεις που εξασφαλίζουν τον σεβασμό… Το brand μόνο ανίσχυρο δεν το λες.

Κι όμως έχουν πουληθεί, σε μια ομάδα που εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας και κουβαλάει τεράστια μπασκετική ιστορία, μόλις 100 διαρκείας. Και με σπουδαίες σεζόν στο πρωτάθλημα…

Ανεξήγητο και δυσάρεστο ταυτόχρονα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram