ΑΕΚ: Αθανασιάδης ή Στάνκοβιτς βασικός;

Θα γίνει μάχη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Βασικός ο Στάνκοβιτς, αλλά ο Αθανασιάδης έρχεται με φόρα.

Η AEK έχει έναν πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού Αθανασιάδης και Στάνκοβιτς μπορούν και οι δύο να είναι βασικοί, κάτι που πρέπει να λύσει ο Ματίας Αλμέιδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», η Ένωση ήθελε πολύ υψηλή πρόταση για να παραχωρήσει τον Γιώργο Αθανασιάδη. Λογικό σε ένα βαθμό.

Οι εμφανίσεις που είχε στο Champions League με τη φανέλα της Σερίφ Τιρασπόλ ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Ουδείς καιγόταν όμως στην «Ένωση» για τη συγκεκριμένη αποχώρηση.

Διότι, πολλές είναι οι φορές που η ΑΕΚ έχει «καεί» στην υπόθεση «άσος». Ειδικά, όταν δεν είναι διαθέσιμος ο βασικός γκολκίπερ.

Και μιας και το αναφέραμε. Ο Στάνκοβιτς έχει ακόμα πρόβλημα στο γόνατό του. Ο πρώην γκολκίπερ της Σάλτσμπουργκ είναι αυτός που θα ξεκινήσει βασικός ασφαλώς, καλά πάει στην προετοιμασία, όμως στην ΑΕΚ δεν ήθελε να «τρέμει» το φυλλοκάρδι τους.

Από τη στιγμή που αποφάσισαν πως δεν θέλουν νε προχωρήσουν ως εναλλακτική λύση με τον Παναγιώτη Τσιντώντα, το να «δέσουν» στην ομάδα τον Γιώργο Αθανασιάδη έμοιαζε η καλύτερη δυνατή λύση.

Όχι μόνο για το club. Και για τον ίδιο τον παίκτη. Διότι, ο Αθανασιάδης ήταν από τους παίκτες που δεν πίστεψαν στην ΑΕΚ, αλλά η πορεία του έδειξε κάτι άλλο. Δεν είναι λίγοι που λένε πως μία φορά να ξεκινήσει για την «Ενωση» δεν θα τη χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Αθλητικές ειδήσεις

Βασίλης Τσιάρτας: «Ο Πακιστανός τη σκότωσε για το Κοράνι – Θα το πούμε χριστιανοκτονία;»

ΑΕΚ: Παίρνει πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η ξανθιά δημοσιογράφος από την Ουκρανία που τρέλανε τον Μουρίνιο!