Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Μελισσανίδης.

Μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα έγιναν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Σε μια κατάμεστη «OPAP Arena» και με όλες τις τιμές η Ένωση και ο κόσμος της γιόρτασαν το νέο τους «σπίτι» με κάθε επισημότητα.

Μικροί και μεγάλοι έγιναν «ένα» και χάρηκαν με την ψυχή τους το τελετουργικό που ήταν μεγαλοπρεπές. Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρότι έχει τη φήμη του σκληρού, δεν άντεξε και δάκρυσε.


Οι ισχυρός άνδρας της ομάδας, με τρεμάμενη φωνή όταν πήρε το μικρόφωνο αναφέρθηκε στις δυσκολίες της μεγάλης επιστροφής λέγοντας χαρακτηριστικά πως «…η ΑΕΚ απόψε ιδρύεται ξανά», τόνισε πως ο κόσμος της ομάδας υπέφερε, πόνεσε όλα αυτά τα χρόνια αλλά έμεινε όρθιος και τώρα δύο χρόνια πριν τα 100 χρόνια της τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένος.

Κάπως έτσι ήταν άπαντες στην «Αγιά Σοφιά, μεταξύ τους και όλες οι μεγάλες δόξες της ομάδας που προσκλήθηκαν και φυσικά έδωσαν δυναμικό «παρών».


Την αποθέωση γνώρισε βεβαίως η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, που βρέθηκε σύσσωμη στο νέο γήπεδο, με τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα να το ζει με τον δικό του τρόπο.

Πανό από όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας, τα περισσότερα με άκρως συγκινητικά μηνύματα που έκαναν τον κόσμο να «βουρκώσει».

Φυσικά πολλές οι αναφορές τόσο στον Πόντο όσο και στην «μαμά πατρίδα» την Κωνσταντινούπολη, από την οποία μήνυμα διάβασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.


Σπουδαία στιγμή και ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου, τον οποίο οι οπαδοί της σιγοτραγούδησαν, ενώ στο τέλος χειροκρότησαν μαζικά.

Την φαντασμαγορική εκδήλωση παρουσίασαν οι ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Twitter το γεγονός τρένταρε, ενώ ξεχώρισε το γεγονός ότι για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ εύχονταν και οπαδοί άλλων ομάδων, ολόψυχα.

ΑΕΚ – «OPAP Arena»: Δείτε παρακάτω κι άλλα βίντεο και φωτογραφίες

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ - Πιο συγκινημένος από όλους ο Δημήτρης Μελισσανίδης.