ΑΕΚ: Δύσκολο ακόμα και να πάρει έναν από αυτούς – Άλλοι είναι πιο ψηλά στη λίστα των μεταγραφών

Η ΑΕΚ μπορεί να πάρει Βιτάο ή Γιόνσον; Εδώ οι απαντήσεις

Μια και πέρασε το πρώτο 20ήμερο του Ιουνίου και φως δε φαίνεται στον ορίζοντα βγήκαν τα πρώτα ονόματα που όντως είναι/ήταν στη λίστα της ΑΕΚ. Αν και στις μεταγραφές ποτέ μη λες ποτέ και εκτιμήσεις καλό να μη γίνονται, η στήλη θα πάρει την ευθύνη και θα κάνει.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», από τους Πλάνιτς, Γιόνσον και Βιτάο, έτσι όπως έχουν τα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει κανέναν ενώ σας έχουμε πει πως είναι μακριά από το να ανακοινώσει παίκτη.

Βέβαια, υπάρχει χρόνος μπροστά για τους Αλμέιδα, Κουχάρσκι και Άλβες που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι το αφεντικό ανάμεσά στους τρεις.

ΑΕΚ: Άλλοι είναι πιο ψηλά στη λίστα των μεταγραφών

Όσον αφορά τους τρεις παίκτες που αναφέραμε, ο Πλάνιτς δεν φεύγει από τη Μακάμπι Χάιφα, ο Γιόνσον είναι ελεύθερος από την Κάντιθ αλλά θέλει να συνεχίσει στη La Liga (μέχρι και για τη Βαλένθια έχει ακουστεί) ενώ για τον Βιτάο γίνεται χαμός.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ που κάτι είχε προσπαθήσει να κάνει και ο Μπότο για τον ΠΑΟΚ, παίζει στην Ιντερνασιονάλ, κοστίζει ένα σκασμό λεφτά ενώ το όνομά του έχει παίξει ακόμα και για την Αταλάντα.

Η Σαχτάρ στην οποία ανήκει θέλει να τον πουλήσει προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα που τα έχει ανάγκη.

Άλλοι είναι στη λίστα πιο ψηλά από αυτούς. Άντε να αφήσουμε ένα παραθυράκι για τον Γιόνσον. Αλλά μικρούλικο…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!