ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Η «OPAP Arena» προσελκύει καλούς παίκτες και μεγάλα μανατζερικά γραφεία

Η απόκτηση του Αρόλντ Μουκουντί φτιάχνει την ΑΕΚ, αλλά και το προφίλ με κάποιες μανατζερικές εταιρείες, σε ένα βαθμό.
Η απόκτηση του Αρόλντ Μουκουντί φτιάχνει την ΑΕΚ, αλλά και το προφίλ με κάποιες μανατζερικές εταιρείες, σε ένα βαθμό. Ποια τα νέα δεδομένα.

ΑΕΚ: Με την απόκτηση του Μουκουντί η Ένωση άνοιξε και η πόρτα της Rogon, σε ένα πιο ευρύ πλαίσιο πλέον για την. Για ποιο λόγο το αναφέρω αυτό; Ο Κώστας Γαλανόπουλος και η σχέση του με την ομάδα έχει περάσει από χίλια κύματα. Και είναι πελάτης της.

Σας ενημερώσαμε άλλωστε ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος είχε ενστάσεις για νέο συμβόλαιο και ότι θέλει να παίζει στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ του ΄χε δώσει ένα deadline για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του μέχρι το 2025 ως την ημέρα της αναχώρησης για την προετοιμασία στην Ολλανδία, με τον παίκτη να εκφράζει την επιθυμία πως «…θέλω να ΄χω ρόλο…», η έμμεση αξίωσή του.

Τελικώς αυτό το καλοκαίρι δόθηκε η λύση, ο παίκτης ανανέωσε και μάλιστα θα πάρει ευκαιρίες και μέσα στη σεζόν. Οπως αποκαλύτπει η στήλη «Agent Greek» του e-sportime, ποτέ η Rogon και ο Πολ Κουτσολιάκος δεν είχαν αγαστές σχέσεις με την ΑΕΚ, αλλά τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν το τελευταίο διάστημα.

ΑΕΚ: Ο ρόλος του νέου γηπέδου στον ερχομό καλώς παικτών

Ο διάσημος Ελληνογερμανός ατζέντης δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην υπόθεση του Αρόλντ Μακουντί. Βλέπετε, το νέο γήπεδο και η νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ έχει κάνει την κατάσταση πολύ ελκυστική για όλες τα μεγάλα γραφεία μάνατζερ. Με τη Σεντ Ετιέν να κρατά ποσοστό μεταπώλησης…

Και η Rogon που έχει κύκλο εργασιών εν ελλάδι, είδε τη νέα ομάδα που χτίζει η «Ένωση» εξαιρετική περίπτωση για τον Μουκουντί.

Ο Μουκουντί έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Είναι 25 ετών με ύψος 1,91 και αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, χώρα από την οποία και κατάγεται. Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα όπως σας ενημέρωσε το Sportime, μετά τον Μουκουντί για την ΑΕΚ έρχεται και δεξί μπακ.

Αθλητικές ειδήσεις

Θα πάθετε πλάκα με την σύζυγο του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ

Θα πάρει παίκτη και σε αυτή τη θέση η ΑΕΚ

Από το Μην αρχίζεις τη μέρα στην ΑΕΚ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ