ΑΕΚ μεταγραφές: Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας βρέθηκε και ακούει στο όνομα Αρόλντ Μουκουντί! Άμεσα στην Αθήνα ο παίκτης.

Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας βρέθηκε και ακούει στο όνομα Αρόλντ Μουκουντί! Άμεσα στην Αθήνα ο παίκτης.

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας θα είναι ο Αρόλντ Μουκουντί. Με τον πρώην παίκτη πλέον της Σεντε Ετιέν και την «Ένωση» υπάρχει οριστική συμφωνία. Ο γεννημένος στην Γαλλία Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη «Ένωση».

Η πληροφορία ήρθε από το Twitter και τη Γαλλία και η ΑΕΚ επιβεβαιώνει πως Ο Μουκουντί είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνάς της. Ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε ακόμα μία προσθήκη στα στόπερ. Ο Βίντα ήταν ο πρώτος και με τον πρώην άσο της Σεντ Ετιέν ολοκληρώνεται το παζλ των κεντρικών αμυντικών. Καιρό τώρα «χτένιζε» την αγορά της Γαλλίας η ΑΕΚ για αμυντικό.  Από τον Ντα Σίλβα πέρυσι, μέχρι και τον Καμαρά φέτος που ασχολήθηκε.

Ο Μουκουντί έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Είναι 25 ετών με ύψος 1,91 και αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα του Καμερούν, χώρα από την οποία και κατάγεται. Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αρόλντ Μουκουντί είναι μία ακόμα σημαντική μεταγραφή της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Οι πρώτες πληροφορίες για το deal κάνουν λόγο πως το κόστος της απόκτησής του δε θα είναι μικρό. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ή 4 ετών με τους «κιτρινόμαυρους».

ΑΕΚ μεταγραφές – Ο Μουκουντί εν δράσει

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Πολλοί παίκτες έτοιμοι να φύγουν!

Οι καμπύλες της γυναίκας του Ντόουγκλας Λουίζ είναι από άλλο πλανήτη!

Μίλτος Τεντόγλου: ΕΠΟΣ στο Twitter – «Πως κάνετε έτσι, ούτε εννιά μέτρα δεν πήδηξα»