ΑΕΚ: Υπεραξία ο Αθανασιάδης – Άφησε πίσω του Διούδη και Πασχαλάκη!

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα άλλαξε το ποδοσφαιρικό του status ο Γιώργος Αθανασιάδης. Εν αντιθέσει με Διούδη, Πασχαλάκη.

ΑΕΚ: Υγιής ανταγωνισμός πλέον κάτω από τα δοκάρι της «Ένωσης». Ο Γιώργος Αθανασιάδης ανανέωσε και φαίνεται ο «άσος» στα μάτια του.

Τρομερή υπεραξία μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Άφησε πίσω του Διούδη και Πασχαλάκη που ψάχνονται.

Ας δούμε όμως όλη την πορεία του Έλληνα γκολκίπερ για να φτάσει σε αυτό το σημείο, αφού η αμφισβήτηση ήταν μεγάλη στο πρόσωπο του.

Πέρυσι τέτοια εποχή ελάχιστοι είχαν πειστεί για την αξία του! Και μάλιστα σε έναν ανταγωνισμό με τον Τσιντώντα.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ενώ έχουν περάσει 14 μήνες, ο Γιώργος Αθανασιάδης που πήγε δανεικός στην Σερίφ Τιρασπόλ, «κέρδισε» μέσα από τα 16 ευρωπαϊκά του ματς ποδοσφαιρικό ανάστημα, την κλήση του στην Εθνική και το δικαίωμα επιστροφής στην ΑΕΚ με αύξηση συμβολαίου που αγγίζει το 50%.

Από τα 150-160 που ΄χε προτού αποχωρήσει. Την ίδια στιγμή που ο Πασχαλάκης ακόμη αναζητά ομάδα και ο Διούδης έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας στον Παναθηναϊκό.

Συνάμα, ήδη έχει βγάλει τον απαιτούμενο ανταγωνισμό στον Στάνκοβιτς με τον Κάρλος Ρόα (σ.σ.: προπονητής τερματοφυλάκων)  για τα γάντια του βασικού. Ο ορισμός της υπεραξίας μέσα σε έναν χρόνο…