Αποχωρήσεις από την ΑΕΚ

Αποχωρήσεις από την ΑΕΚ την ώρα που από την Τουρκία «στέλνουν» τον Φρανθίσκο Μοντέρο

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν έχουν θέση στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν. Ο Κλεμάν Μισελέν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την περσινή σεζόν. Αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στη θέση του δεξιού μπακ και τελικά δεν ήταν καν βασικός. Αναμενόμενα καιρό τώρα είχε μπει στο τραπέζι το θέμα της αποχώρησής του.

Στη Γαλλία υποστηρίζουν πως ο 25χροος Γάλλος εξακολουθεί να μιλάει με την Μπορντό. Ακόμα οι Γιρονδίνοι δεν τα έχουν βρει με την Ένωση. Τον θέλουν δανεικό και θα μπει οψιόν αγοράς. Δημοσίευμα της Equipe ανέφερε ότι ο παίκτης είναι ήδη στο Μπορντό, αλλά αυτό διαψεύδεται από την Ένωση.

Εκτός αυτού, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που θα χρειαστεί να αποχωρήσουν. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας είναι ένας εξ αυτών. Η Λαμία τον κοιτάει, αλλά στο τραπέζι έπεσε και η προοπτική του εξωτερικού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την προτιμάει.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας NHnieuws αποκάλυψε ότι η Τέλσταρ είναι η ομάδα που του έχει κάνει κρούση. Αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Μάικ Σνόεϊ. Ο τεχνικός της Τέλσταρ δεν ανέφερε όνομα, αλλά είπε ότι «οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Πραγματοποιεί προπονήσεις με την πρώτη ομάδα εκεί, αλλά θέλει να δείξει πράγματα στην Ολλανδία».

Τέλος, στην ΑΕΚ το θέμα του κεντρκού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα. Ο Φρανθίσκο Μοντέρο είναι μία περίπτωση που αρέσει αρκετά. Είναι αρκετά τα tweets από Τουρκία που αναφέρουν ότι ο 23χρονος Ισπανός έχει δεχτεί κρούση από τους «κιτρινόμαυρους» για μονοετή δανεισμό. «Ο εκπρόσωπος του Μοντέρο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο» υποστηρίζει Τούρκος ρεπόρτερ για τον ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας.