ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ποιους παίκτες μπορεί να πουλήσει – Ποιος μπορεί να φέρει έξι εκατομμύρια

Η απάντηση στο πόσο εφικτό είναι ΑΕΚ να πουλήσει παίκτες της και ποιος μπορεί να προσφέρει τα περισσότερα εκατομμύρια.
ΑΕΚ: Ποιους παίκτες μπορεί να πουλήσει – Ποιος μπορεί να φέρει έξι εκατομμύρια

Η ΑΕΚ είναι μακριά από το να ανακοινώσει παίκτη τη δεδομένη στιγμή. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο θέμα. Μεγάλη συζήτηση εκτός από το να βρει τους κατάλληλους στόπερ είναι πως, πότε και γιατί θα γίνει selling club. Ακόμα η πώληση του Βράνιες στην Άντερλεχτ μνημονεύεται, ένας παίκτης δηλαδή που γύρισε και τώρα η Ένωση θέλει να ξεφορτωθεί ξανά.  Μύλος δηλαδή.

Άλλωστε η λύση στην άμυνα είναι να βρεθεί ένας στόπερ σαν τον Τσιγκρίνσκι, καθώς χρειάζεται παίκτης με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Ουκρανός έμπειρος Ουκρανός ποδοσφαιριστής.

Όσον αφορά τις πωλήσεις η ΑΕΚ δεν πουλάει παίκτες στη διεθνή αγορά μια και εκτός από το know how που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια (δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν θα αλλάξει αυτό) υπήρξαν και ορισμένες επαφές που φανέρωναν πως τα στελέχη της δεν είχαν γνώση ούτε της αγοράς αλλά ούτε και των κλαμπ που τους πλησίαζαν.

Δεν είναι 1-2 οι περιπτώσεις στο παρελθόν που υπήρξε ενδιαφέρον για παίκτες αλλά τα όσα ζητούσε η ΑΕΚ για αυτούς ήταν εκτός πραγματικότητας.

ΑΕΚ: Ο ρόλος του Κουχάρσκι και η πώληση του Λιβάι Γκαρσία

Εδώ καλείται να βάλει το χέρι του ο Κουχάρσκι αλλά όλα αυτά δε γίνονται ούτε από τη μια μέρα στην άλλη, ούτε μέσα σε μία μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε σας ενημερώσαμε για το πώς θα συνεργαστούν οι Αλμέιδα, Άλβες  Κουχάρσκι και ποιος θα είναι το αφεντικό!

Άρα όσα ακούγονται για τον Λιβάι Γκαρσία και 5-6 εκατομμύρια, δείχνουν προς το παρόν ουτοπικά, σύμφωνα με τη στήλη Agent Greek του e-sportime της Παρασκευής.

Αυτά την ώρα που Μισελέν, Λε Ταλέκ αποτελούν αγκάθια που κοστίζουν ακριβά. Παράλληλα είχαμε απίστευτη μεταγραφική γκάφα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.  Μια λάθος μετάφραση ήταν αρκετή για να φέρει σενάρια για τον Μπαζούρ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ποιους παίκτες μπορεί να πουλήσει – Ποιος μπορεί να φέρει έξι εκατομμύρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.