ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Τρίβει τα χέρια του με Μάνταλο ο Αλμέιδα!

Ο Μάνταλος δείχνει να αλλάζει τα πράγματα και ο Ματίας Αλμέιδα θα του δείξει εμπιστοσύνη και στην ΑΕΚ!
ΑΕΚ: Τρίβει τα χέρια του με Μάνταλο ο Αλμέιδα!

Ένας από τους βασικούς «πονοκεφάλους» που είχε για την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμπέιδα έχει όνομα και λέγεται Πέτρος Μάνταλος.

Ο νέος τεχνικός της «Ένωσης», γνωρίζοντας ήδη τι είχε «γράψει» το… παρελθόν, ήξερε και την λεπτότητα στο status του.

Εν τέλει, το πήρε πάνω του ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ανακοίνωσε την παραμονή του Πέτρου Μάνταλου ΚΑΙ του χρόνου στην ΑΕΚ. Τον έβγαλε από την δύσκολη θέση της διαχείρισης.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», εκείνο όμως που χάρηκε περισσότερο ο Αργεντινός προπονητής των «κιτρινόμαυρων» ήταν η Εθνική «αναγέννηση» του captain και μάλιστα ως εσωτερικός χαφ στο Νο8!

Θέση που του «γέννησε» την αντίστοιχη ιδέα και για την ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την διάρκεια των αγώνων της Ελλάδας, Αλμέιδα και Μάνταλος μίλησαν δις on call.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, όπου και φοίτησε για 2 χρόνια. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

ΣΧΟΛΙΑ