Ο Σέρχιο Αραούχο

Η ΑΕΚ και ο Αργύρης Γιαννίκης περιμένουν με μεγάλη αγωνία την αυριανή ημέρα για το αν προλάβει ο Σέρχιο Αραούχο να είναι έτοιμος

Η ΑΕΚ την Κυριακή το μεσημέρι (16:00) αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει αγωνία για την συμμετοχή του Σέρχιο Αραούχο.

Οι Σέρχιο Αραούχο και Ντάρκο Γέβτιτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και δεδομένα ο δεύτερος είναι εκτός, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο Αραούχο από πλευράς του κάνει ότι μπορεί για να προλάβει. Αύριο θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις και αν είναι καλά τότε ο Αργεντίνος θα μπει στην αποστολή που θα αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη. Αν όχι τότε ο «Τσίνο» θα μείνει στην Αθήνα και βασικός την Κυριακή θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα, όπως και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός γκολκίπερ τόνισε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι είναι καλά και θέλει να παίξει κανονικά την Κυριακή. Οπότε αν δεν προκύψει κάτι άλλο με τον Στάνκοβιτς θα είναι βασικός απέναντι στο Βόλο.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 13.00.