ΑΕΚ

Αυτοί οι παίκτες μπορεί να φέρουν πρόταση στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει παίκτες στο ρόστερ της για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και μπορεί να έρθει πρόταση
Αυτοί οι παίκτες μπορεί να φέρουν πρόταση στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ οφείλει να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν. Κάποιες μέρες off και ο Αλμέιδα θα τα βάλει κάτω προκειμένου να γίνουν πράξεις οι αποφάσεις του. Για τις οποίες είπε πως ήδη τις έχει στο μυαλό του.

Οι θέσεις που η ΑΕΚ ψάχνει παίκτες έχουν γίνει πάνω κάτω γνωστές στην αγορά. Ανοιχτό είναι και ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν αν και υπάρχουν ορισμένοι που είναι κατά 99% στην πόρτα της εξόδου.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ποιοι παίκτες μπορούν να φέρουν πρόταση στο κλαμπ. Ή τέλος πάντων να υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον πιο πρακτικό και απτό από ομάδες του εξωτερικού.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται να είναι ο Σιμάνσκι. Πληθαίνουν οι πληροφορίες, φήμες για τον πολωνό πως το ενδιαφέρον από τη Γερμανία (και από άλλες αγορές) είναι έντονο. Τώρα πως και πότε θα μετουσιωθεί σε πρόταση είναι άλλο ζήτημα.

Το μόνο σίγουρο πως η ΑΕΚ αν μπει σε διαδικασία συζητήσεων αυτό θα γίνει με πολλά εκατομμύρια.

Πρόταση λέγεται πως μπορεί να έρθει για τον Μουκουντί, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρότα. Στο παιχνίδι εσχάτως ακούγεται και για τον Πόνσε μια και τα 10 plus γκολ που έβαλε, δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Σε αυτή τη λίστα υπάρχει πάντα ο Λιβάι Γκαρσία αλλά φυσικά με διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι. Και φυσικά ο Ελίασον που έκανε σούπερ σεζόν με αρκετές ασίστ εκτός από γκολ.

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτοί οι παίκτες μπορεί να φέρουν πρόταση στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.