Ο Αργύρης Γιαννίκης

Ο Αργύρης Γιαννίκης ξεκίνησε ιδανικά την καριέρα του στον πάγκο της ΑΕΚ με το 3-0 κόντρα στον Ατρόμητο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο με τον Αργύρη Γιαννίκη να κάνει… ιδανικό ντεμπούτο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Στη συνέντευξη Τύπου να αναφέρεται στο πλάνο του για το σημερινό ματς καθώς και για το σκεπτικό της χρησιμοποίησης των Λάζαρου Ρότα και Γεράσιμου Μήτογλου στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αν έμεινε ικανοποιημένος και ποια κομμάτια τον προβλημάτισαν; «Στόχος ήταν η νίκη σήμερα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος. Το πετύχαμε σκοράροντας 3 γκολ και δεν δεχτήκαμε κανένα γκολ που είναι πολύ θετικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για το αποτέλεσμα, σίγουρα είχαμε κάποια κενά διαστήματα αλλά αυτό είναι φυσιολογικό».

Ρότα και Μήτογλου ενεργοποιούνται ξαφνικά, ποιο ήταν το σκεπτικό χρησιμοποίησης τους και αν μείνατε ευχαριστημένος; «Κάθε παίκτης που ανήκει στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει στην ενδεκάδα. Αναλύσαμε το παιχνίδι στην προπόνηση και επιλέξαμε αυτούς τους παίκτες να αγωνιστούν».

Τι απ’ αυτά που ζητήσατε τα είδατε και τι όχι; «Όλα τα είδα. Οι παίκτες έβγαλαν το πλάνο, είχαν ενέργεια, είμαι ευχαριστημένος».