Η μορφή του Στέλιου Σεραφείδη

H «OPAP Arena» σχηματοποιείται και το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη με τις μεγάλες μορφές της ΑΕΚ στους τέσσερις πυλώνεις... μαγεύει

H «OPAP Arena» ολοένα και πλησιάζει στην ολοκλήρωση της και… μαγεύει τον κόσμο της ΑΕΚ που περιμένει πως και πως να μπει στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα καθίσματα τοποθετούνται και σε λίγες ημέρες ολόκληρο το γήπεδο θα έχει γεμίσει με «κιτρινόμαυρα» καρεκλάκια και στα δύο διαζώματα. Με την χωρητικότητα να υπολογίζεται στις 33.000 θεατών.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχωρά ακόμη ένα βήμα παρακάτω το όνειρο του γηπέδου!

Με ένα σχέδιο που θα φέρει μεγάλη συγκίνηση!

Πιο συγκεκριμένα, στους 4 πυλώνες του γηπέδου της Ενωσης, στην εσωτερική τους όψη, θα βρίσκονται οι μορφές του Κώστα Νεστορίδη, του Στέλιου Σεραφείδη, του Μίμη Παπαϊωάννου και του Θωμά Μαύρου!

Και έτσι ο κόσμος της Ενωσης θα βλέπει σε κάθε παιχνίδι αυτές τις τέσσερις σπουδαίες μορφές του συλλόγου, πιθανότατα τις πιο μεγάλες στην ιστορία της!

Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει και τοποθετούνται και κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία με τον πυλώνα που έχει τον Σεραφείδη, με φωτογραφία του ως ποδοσφαιριστής, το όνομα του και το σήμα της ΑΕΚ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την «OPAP Arena»: