ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει Ντεναγιέρ, απλά πρέπει να τον πάρει

Ο Τζέισον Ντεναγιέρ είναι μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού και στον Ολυμπιακό δεν περνάει αδιάφορη.
Ολυμπιακός: Ο Τζέισον Ντεναγιέρ είναι μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού και στον Ολυμπιακό δεν περνάει αδιάφορη.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Τζέισον Ντεναγιέρ. Το Sportime ανέφερε εξαρχής πως η αποχώρηση Μανωλά ανοίγει τον «φάκελο» στόπερ. Στην ελεύθερη αγορά υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες και ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός είναι μία από αυτές.

Ποια είναι η συζήτηση που επικρατεί; Από τη στιγμή που ο Μίτσελ θέλει να μικρύνει το ρόστερ δεν υπάρχει λογική να κάνουμε κουβέντα για μία ακόμα ενίσχυση παίκτη. Άλλη κουβέντα είναι πως υπάρχουν πολλοί παίκτες στο Ρέντη, κι άλλη το ποιες είναι οι ανάγκες. Ο Ολυμπιακός έχει την ανάγκη να μειώσει το ρόστερ του, αλλά αυτό δεν μπορεί αν συμβεί σε θέσεις που δεν έχει πληθώρα παικτών.

Δεν έχει καμία λογική να υπάρχουν στην ομάδα τρία δεξιά μπακ, για παράδειγμα. Πολλώ δε όταν έχεις μόνο τέσσερα στόπερ. Δεν βγάζει νόημα. Δεξιά παίζει ένας, στο κέντρο της άμυνας δύο. Επίσης, δύο από τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς πιάνουν θέση ξένου, ας μην ξεχνάμε. Συν το γεγονός πως ο Ρέτσος δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Για την ώρα τουλάχιστον.

Ολυμπιακός: Ο Ντεναγιέρ δεν μπορεί να μπαίνει σε συζήτηση

Η απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες ήταν ευκαιρία. Αν μπορείς να τον αποκτήσεις, το κάνεις. Το ίδιο ισχύει και για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό από το Βέλγιο. Για ποιο λόγο δεν βρέθηκε ομάδα; Διότι, περίμενε προτάσεις από συγκεκριμένες ομάδες με αρκετά χρήματα και δεν τις βρήκε τελικά. Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να τον διεκδικήσει αυτή τη στιγμή αν δεν είχε πέσει σε… κέντα.

Δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να γίνεται να συζήτηση αν πρέπει να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός επειδή δεν είναι έτοιμος και έχει μείνει εκτός πολύ καιρό. Ανούσια συζήτηση. Διότι, την ίδια ώρα η εθνική Βελγίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και η Γουλβς συζητά την απόκτησή του για τον έχει έτοιμο τον Ιανουάριο που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Premier League.

Ναι, ο Ντεναγιέρ δεν θα έρθει και θα είναι έτοιμος να παίξει. Μπορεί να είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες, μπορεί και σε μια, μπορεί και να μην προλάβει. Δεν έχει σημασία. Μέχρι να ανοίξει η επόμενη μεταγραφική περίοδος σίγουρα θα είναι πιο έτοιμος και πιο «μπασμένος» στην ομάδα από όποιον καινούργιο έρθει. Και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορεί ο Ολυμπιακός να βρει καλύτερο, ή έστω κάποιον πιο «value for money».

Κοντολογίς, αν Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον Ντεναγιέρ (διότι δεν είναι απλή περίπτωση, μήτε φθηνή) πρέπει να τον πάρει. Χωρίς πολλά πολλά…

Αθλητικές ειδήσεις

Από τότε ήθελε να φύγει ο Μανωλάς

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα πιο κρίσιμα ματς με παίκτες που σήμερα προσπαθεί να ξεφορτωθεί

Τουρκία: Ποιος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θεωρείται ο τέλειος αθλητικός διευθυντής

Ο Ντεναγιέρ και οι ικανότητές του…

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ