Ολυμπιακός νέα: Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί παρελθόν αλλά το κενό του δημιουργεί ένα ακόμα θέμα πέρα από το αγωνιστικό. Αυτό με τους ξένους.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί παρελθόν αλλά το κενό του δημιουργεί ένα ακόμα θέμα πέρα από το αγωνιστικό. Αυτό με τους ξένους παίκτες.

Δεν θα μπορούσε να συνεχίσει ο Κώστας Μανωλάς στον Ολυμπιακό είναι η αλήθεια. Ο Μίτσελ ήθελε συρρίκνωση του ρόστερ, αλλά η συγκεκριμένη αποχώρηση δημιουργεί θέματα. Εκτός από αγωνιστικά δηλαδή. Διότι, ο Ολυμπιακός πλέον έχει ακόμα μεγαλύτερη πρόβλημα με τους ξένους παίκτες.

Η υπόθεση με τους στόπερ άνοιξε ξανά. Και δεν είναι η μόνη. Ο Ολυμπιακός έχει την ανάγκη να αποκτήσει έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Δεν είναι βέβαιο ότι θα το κάνει, αλλά θα εξετάσει τις επιλογές του. Η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά κάνει ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα με τους ξένους παίκτες στα παιχνίδια για την ελληνική Super League.

Τι εννοούμε: Το πρόβλημα με τους ξένους είναι γνωστό και έγινε ακόμα μεγαλύτερο με την προσθήκη Σαμασέκου. Πέντε ξένοι επιτρέπονται στην αποστολή για αγώνα από τη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή οι δύο θέσεις μοιάζουν να είναι «αγκαζέ». Σισέ και Μπα θα είναι οι δύο παίκτες που θα έχει ο Μίτσελ σχεδόν πάντα στην αποστολή. Μοιάζει ρισκαδόρικο να πάει σε παιχνίδι με έναν από τους δύο εκτός.

Ολυμπιακός νέα: Τι θα γίνει με τους υπόλοιπους

Το να μένει ένας από τους δύο Αφρικανούς κεντρικούς αμυντικούς εκτός στα παιχνίδια της Super League είχε βολέψει. Στην αναμέτρηση με τον Άρη έμεινε εκτός ο Σισέ, για παράδειγμα. Το ίδιο συνέβη και με τον Βόλο και με τον Ιωνικό. Μια πιθανή τριάδα Μανωλά, Παπασταθόπουλου και Μπα ή Σισέ είχε λογική. Τώρα δεν έχει καμία να λείπει ένας από τους δύο.

Τι σημαίνει αυτό για τους υπόλοιπους παίκτες; Πιερ Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε θα έρθουν σε δύσκολη θέση. Ο Σαμασέκου στη μεσαία γραμμή θα έχει προβάδισμα. Οι Γκάρι Ροντρίγκες, Μπόουλερ και Μασούρας στα εξτρέμ επίσης. Επειδή δεν πιάνουν θέση ξένου. Μαζί με τον Σαμασέκου έχουν προβάδισμα και οι δύο Κορεάτες. Τουλάχιστον όταν θα είναι αμφότεροι υγιείς.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν αυτές οι δυσκολίες καταρτισμού αποστολής παίξουν ρόλο και στον τρόπο που θα επιλέξει ο Μίτσελ να μικρύνει το ρόστερ του.

Αθλητικές ειδήσεις

Μία κουβέντα για Αναστασιάδη, Φαν’τ Σχιπ και τη «δικαίωσή» τους για Μανωλά και Παπασταθόπουλο

Θα έχει την τύχη του Μανωλά και ο Βρσάλικο;

Δείτε επίσης

Κάνει bullying η Καγιά στα κορίτσια του GNTM;