Μέρα χαράς μετά από αρκετούς μήνες δυσκολιών ήταν αυτή για τον Σέρχιο Κόκε, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αποφυλακίστηκε.

Μέρα χαράς μετά από αρκετούς μήνες δυσκολιών ήταν αυτή για τον Σέρχιο Κόκε.

Μέρα χαράς μετά από αρκετούς μήνες δυσκολιών ήταν αυτή για τον Σέρχιο Κόκε, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αποφυλακίστηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρχιο Κόκε βρισκόταν 1,5 χρόνο στη φυλακή για υπόθεση εμπορίας και διακίνηση ναρκωτικών, όντας μάλιστα «εγκέφαλος» της οργάνωσης «Maskoke».

Σήμερα όμως ήταν ημέρα… απελευθέρωσης για εκείνον καθώς το μαρτύριο της φυλακής τελείωσε για αυτόν.

Μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε ο Κόκε αναφέρθηκε και στον Άρη, λέγοντας πως μεταξύ όσον θέλει να κάνει θέλει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να δει τον αγαπημένο του Άρη!

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με είχαν στο μυαλό του όλο αυτό το διάστημα. Ένιωθα έτσι μια παρηγοριά για όσο καιρό ήμουν στη φυλακή. Είμαι πολύ συγκινημένος και από τα συναισθήματα που εισέπραττα από τον κόσμο. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί τόσους μήνες ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Όλο αυτό το διάστημα, δεν ήρθε κανείς να μ’ επισκεφθεί από την οικογένειά μου στη φυλακή γιατί θα ήταν πολύ σκληρό για όλους μας. Έτσι θα τους δω έπειτα από 20 μήνες. Θέλω να είμαι μαζί τους και να αφήσω πίσω μου αυτό το γεγονός», ανέφερε αρχικά.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω και τα τυπικά με τη δικαιοσύνη, να πάρω το διαβατήριό μου καθώς ακόμη το έχουν οι αρχές και στη συνέχεια θέλω να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να δω τον Άρη γιατί είμαι οπαδός της ομάδας, αυτή σημάδεψε την καριέρα μου», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

«Μπαμ» με Ιτούρμπε ο Άρης! (vids+stats)

Ελληνοτουρκικά: Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Αυτή είναι η πιθανή σπάνια παρενέργεια