ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aποκάλυψη: Η θέση της ΚΕΔ για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Ο Στέφεν Μπένετ είδε και αξιολόγησε την επίμαχη φάση από το ντέρμπι της Λεωφόρου. Η ετυμηγορία του Άγγλου αρχιδιαιτητή.
Οι «ερυθρόλευκοι χαρακτηρίζουν «στημένο» τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Ποια είναι η άποψη του αρχιδιαιτητή Μπένετ!

Οι «ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για «στημένο» διαιτητή στο Παναθηναϊκός Ολυμπιακός. Ο Μπένετ είδε τη φάση και το Sportime αποκαλύπτει την άποψη του!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ακόμα δεν έχει κάτσει η «σκόνη» από την διαιτησία του ντέρμπι. Μετά την επίθεση που δέχθηκε σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα, ο Γιάκομπ Μπένετ, ακολούθησε η δήλωση Βρέντζου για αποχώρηση Ολυμπιακου από το πρωτάθλημα και εν συνεχεία του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποκάλεσε «στημένο» τον Δανό διαιτητή κάνοντας λόγο για μια από τις μεγαλύτερες «σφαγές» της ιστορίας!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πέναλτι βλέπει και ο Μπένετ!

Ποια είναι η άποψη της ΚΕΔ για την επίμαχη φάση που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Super League, με τον Μπαλτάκο να τοποθετείται και αυτός με τη σειρά του, όπως αποκάλυψε το Sportime, μιλώντας για «αγριεμένο κλίμα». Κλίμα για το οποίο έχει μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος λόγω της μετωπικής του σύγκρουσης με τους Πειραιώτες, ο οποίος στο τέλος θα έχει αντίκτυπο στους διαιτητές!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime o Μπένετ είδε την φάση ανάμεσα σε Άβιλα και Ιωαννίδη και σύμφωνα με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, ο οποίος το συζήτησε με τους στενούς του συνεργάτες, υπάρχει παράβαση, άρα και πέναλτι αφού είναι εντός περιοχής και σωστά καταλογίστηκε από τον Κέλετ.

Με τον Κέλετ επικοινώνησε προσωπικά ο ίδιος ο Μπένετ, θέλοντας να ενημερωθεί προσωπικά για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ