Άρης: Ο Καρυπίδης άνοιξε την πόρτα μιας από της μεγαλύτερης εταιρίας μάνατζερ στον κόσμο – Αυτούς τους παίκτες παίρνει

Ο Καρυπίδης και οι επαφές με την μεγάλη εταιρία μάνατζερ, από την οποία παίρνει αυτούς τους παίκτες

Άρης: Το διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Άρη με την απόκτηση του Γκρέι αλλά και του Νταμπό που θα ολοκληρωθεί με τις υπογραφές είναι μια μεγάλη επιτυχία του Καρυπίδη. Ο πρόεδρος των «κίτρινων» κατάφερε και άνοιξε μια μεγάλη πόρτα, ενός από τα κορυφαία γραφεία μάνατζερ στον κόσμο.

Αν κάτι σας λέει η Wasserman είναι λόγω της μεταγραφής του Χρήστου Τζόλη. Ανέλαβε τις τύχες του διεθνή winger και ήρθε η μετακίνηση της Νόριτς ενώ φροντίζει να του βρει λύση ακόμη και στις δύσκολες ημέρες του Έλληνα άσου στην Αγγλία.

Στο ρόστερ της εταιρίας βρίσκονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν έχει νόημα η παράθεση, θα ξεχάσουμε και κανέναν μεγάλο.

Ο Άρης άνοιξε παρτίδες με τη Wasserman!

Ο τζίρος της Wasserman είναι τεράστιος και οι επαφές με τα τεράστια ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης (δικός της π.χ. η μεγάλη φετινή αγωνιστική ανακάλυψη του Αντσελότι, ο Βαλβέρδε).

Με αυτή την εταιρία λοιπόν άνοιξε παρτίδες ο Άρης. Στο ρόστερ της είναι τόσο ο Γκρέι όσο και ο Νταμπό. Οι επαφές στο Λονδίνο είχαν να κάνουν και με στελέχη της Wasserman μια και δεν προσπερνάς τέτοια ευκαιρία όταν παρουσιάζεται.

Έτσι ο Άρης, που δείχνει να μεγάλωσε σε club και έμαθε να αγοράζει ακριβά και πουλάει ακριβότερα  παίρνει παίκτες από το ρόστερ της με αποτέλεσμα μάλλον να ανοίγεται η μεγαλύτερη πόρτα επί Καρυπίδη.

Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά και για το μέλλον, όταν και εφόσον π.χ. φτάσει το κλαμπ να θέλει να πουλήσει στο εξωτερικό κάποιο δικό του ποδοσφαιριστή.

Πλέον, ο Χερμάν Μπούργος περιμένει ενίσχυση στην Αυστρία αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως με τις επαφές του στο Λονδίνο, ο Καρυπίδης ίσως φέρει μεγαλύτερο κέρδος στους κίτρινους.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!