Άρης: Ο Πίτερ Ετέμπο αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα. Τι περιμένει από τον Νιγηριανό ο Πάρντιου, πότε θα είναι σε θέση να προσφέρει.

Ο Ετέμπο (επιτέλους) έρχεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη! Το scout του Πάρντιου και η κατάσταση του Nιγηριανού!

Άρης: Ο Πίτερ Ετέμπο αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα. Τι περιμένει από τον Νιγηριανό ο Πάρντιου, πότε θα είναι σε θέση να προσφέρει.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε απαντώντας στο ερώτημα όλων των φίλων του Άρη για την άφιξη του Ετέμπο. Ο Νιγηριανός παίρνει τη βίζα του την Δευτέρα (3/10) και αναμένεται στα μέρη μας.

Ο Άλαν Πάρντιου με τον Ντουκουρέ, άγνωστο πότε θα επιστρέψει, η αλήθεια είναι οτι τον περιμένει πως και πως. Οχι φυσικά για να τον βάλει να παίξει, αλλά για να αρχίσει κάποια στιγμή να μετράει ανάποδα ο χρόνος για την συμμετοχή του με τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Άγγλος τεχνικός έκανε το σχετικό scouting και γνωρίζει ιδιοίς όμασι οτι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πριν τον τραυματισμό του, φημιζόταν για τα χιλιόμετρα που «καταπίνει», για το σίγουρο passing game, αλλά και για την άνεση που έχει στο σκοράρισμα, δεδομενης και της θέσης του. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν box-to box μέσο που περισσότερο θυμίζει οκτάρι τεχνικά, παρά εξάρι.

Λαμβάνοντας υπόψη και τα χρήματα που έδωσε ο Καρυπίδης για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ετήσιο συμβόλαιο πάνω από 1,5 εκ. ευρώ, μιλάμε για ένα εξαιρετικό deal.

Το ερωτηματικό είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται από πλευράς φυσικής κατάστασης, μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού από την επιστροφή του και μετά έχει αγωνιστεί ελάχιστα στην Γουότφορντ.

Μέχρι να συμβεί αυτό, ο Πάρντιου θα πορευθεί με τους Ντιόπ, Νταμπό και αν χρειαστεί τον Ενκουλού και τον Ματέο Γκαρσία που μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος, αλλά σε καμία περίπτωση ως καθαρός κόφτης.

Στην Τρίπολη ήταν εξαιρετικός, αλλά είχε δίπλα του (και λίγο πιο πίσω) τον Ντουκουρέ. Με έναν από τους Ντιόπ και Νταμπό (ο πρώτος είναι αρκετά επιρρεπής στο λάθος και στις κάρτες και ο δεύτερος δεν είναι εξάρι), δεν είναι εύκολο να γίνει πρόβλεψη για το πόσες «τρύπες» μπορεί να κλείσει ο Αργεντίνος.