Ένας κακός χαμός γίνεται αναφορικά με το μέρος που θα διεξαχθεί ο τελικός του φετινού Champions League ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Τελικός Champions League: Μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο φετινός τελικός του Champions League ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, καθώς φαίνεται πως επικρατεί ένα χάος που βάζει σε σκέψεις την UEFA!

Αυτό οφείλεται στο πρόβλημα που δημιουργείται πια λόγω της μετακίνησης της Τουρκίας στις χώρες της κόκκινης ζώνης για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, η UEFA αναμένεται να αποφασίσει μέχρι την προσεχή Τρίτη αν θα πάρει τον τελικό από το «Ατατούρκ» και να τον μεταφέρει στο «Γουέμπλεϊ» με δεδομένο πως έχουν προκριθεί δύο αγγλικές ομάδες.

Το ρεπορτάζ σημειώνει πως οι πιθανότητες να διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» ο τελικός είναι 50-50, ενώ υπάρχουν πιέσεις και από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, αλλά και από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Επιπλέον, φαίνεται πως έχουν απορριφθεί οι λύσεις τόσο της Λισαβόνας, όσο και της Βουδαπέστης που είχαν προταθεί ως εναλλακτικές επιλογές.

Διαβάστε επίσης:

Χάος με τον τελικό του Champions League βλέπουν οι Άγγλοι