ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χολαργός – Ηλυσιακός: Tι δήλωσαν ο προπονητής, ο πρόεδρος και ο αρχηγός του Ηλυσιακού για την τεράστια επιτυχία

Tι δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού, Γιώργος Καρκοβίρης.
Χολαργός – Ηλυσιακός: Tι δήλωσαν ο προπονητής, ο πρόεδρος και ο αρχηγός του Ηλυσιακού για την τεράστια επιτυχία

Χολαργός – Ηλυσιακός: Tι δήλωσαν ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, ο προπονητής Ανδρέας Μαντζούνης και ο αρχηγός της ομάδας για την τεράστια επιτυχία.

«Είμαι πλημμυρισμένος από χαρά. Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Θα ήταν μεγάλο κρίμα (αν χάνονταν η πρώτη θέση). Πολλά συγχαρητήρια σε όλους», ανέφερε στο Sportime ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Δείτε τι δήλωσε ο αρχηγός του Ηλυσιακού Ένι Ταχιράι αμέσως μετά την χρυσή ισοπαλία της ομάδας.

Όλα τα… λεφτά η αντίδραση του επικεφαλής της επιτροπής ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού, Γιώργου Καρκοβίρη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

«Παίξαμε με έναν σπουδαίο αντίπαλο, πήραμε το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι ο Χολαργός αδικείται γιατί έπεσε στον όμιλο μαζί μας. Αν έπαιζε σε άλλον όμιλο πιστεύω θα ήταν πρωταθλητής. Όμως το δικαίο και το σωστό ήταν αυτό. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, ήμασταν σε όλα τα στατιστικα καλύτεροι, οπότε θεωρώ ότι είμαστε άξιοι πρωταθλητές», ανέφερε ο Γιώργος Καρκοβίρης.

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλυσιακός, μετά την ισοπαλία με 0-0 με τον Χολαργό πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό του και ταυτόχρονα το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.