ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Επικοινώνησε με Μπένετ ο Μπαλτάκος – Αυτή είναι η απόφαση του Άγγλου για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

O Μπένετ άκουσε τις ενστάσεις του Μπαλτάκου, αλλά εμμένει στην απόφαση του για ελληνική διαιτητική ομάδα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ!
Διαιτησία: Επικοινώνησε με Μπένετ ο Μπαλτάκος – Αυτή είναι η απόφαση του Άγγλου για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με Σιδηρόπουλο διαιτητή και VAR Παπαπέτρου έχει αποφασίσει ο Μπένετ και δεν έχει διάθεση να τους αλλάξει!

Έγιναν γνωστοί οι ορισμοί της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αλλά προς επιβεβαίωση του Sportime, χωρίς την διαιτητική ομάδα του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Και αυτό όχι επειδή ο Μπένετ δεν έχει βρει τον διαιτητή του. Όπως έγραψε το Sportime αποκλειστικά, ο διαιτητής του αθηναϊκού ντέρμπι σύμφωνα με το πλάνο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και VAR o Tάσος Παπαπέτρου. Το δίδυμο του ΠΑΟΚ – Άρης που τα πήγε εξαιρετικά στην Τούμπα συμφωνα με την ΚΕΔ στη Τούμπα,  σε κόντρα ρόλους στη Λεωφόρο.

Όπως έγραψε ΜΟΝΟ το Sportime, δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Κάρλσον, αλλά ούτε δεύτερη κίτρινη στο χέρι του Ντουκουρέ, αφού δεν προκύπτει ανακοπή υποσχόμενης ή αντιαθλητική συμπεριφορά.

Παρά τις αντιδράσεις, μόνο της ΑΕΚ μέχρι στιγμής, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος της Λίγκας, δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια.

Μπαλτάκος και Μπένετ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime επικοινώνησαν, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ – ο οποίος γνωρίζει τους ορισμούς για τον απλούστατο λόγο, οτι η ΕΠΟ είναι εκείνη που τους αναρτά στην επίσημη ιστοσελίδα – με τον Άγγλο να τον ακούει, αλλά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ να εμμένει στον αρχικό του ορισμό!

Ο Μπένετ, που ουδέποτε ψάχτηκε για ξένο και δεν βρήκε, όπως γράφτηκε (κάτι ανάλογο είχε γραφτεί και για το ΠΑΟΚ – Άρης), είχε εξ αρχής αποφασίσει στους διαιτητές των δύο ντέρμπι. Τόσο σε εκείνο της Τούμπας, όσο και σε αυτό που ακολουθεί την προσεχή Δευτέρα στη Λεωφόρο.

Ο Μπένετ ο οποίος έχει αποφασίσει οτι φέτος θα μειώσει τους ξένους, έχει αποφασίσει να μην αλλάξει πολιτική, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί την προσεχή Τετάρτη και στην συνεδριάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Το πότε θα ανέβει ο ορισμός στο σάιτ της ΕΠΟ, είναι θέμα ΕΠΟ. Ο ορισμός πάντως έχει σταλεί, τον γνωρίζει τόσο ο Μπαλτάκος, όσο και οι συνεργάτες του. Αμιγώς ελληνική με δύο διεθνείς βοηθούς, υποψήφιο για το σήμα της FIFA 4ο και διεθνή παρατηρητή!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!