ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Τρελαμένος ο Μπαλτάκος – Δεν ανεβάζει τους ορισμούς!

Έξαλλος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, δεν θέλει να αναρτήσει τους ορισμούς στο σάιτ της ΕΠΟ!
Διαιτησία Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Τρελαμένος ο Μπαλτάκος – Δεν ανεβάζει τους ορισμούς!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Μπένετ έχει παραδώσει τους ορισμούς, αλλά ο Μπαλτάκος δεν έχει δώσει το ok για να κοινοποιηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ!

Κακός χαμός με το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και τον διαιτητή που θα σφυρίξει το αθηναϊκό ντέρμπι. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, επιβεβαιώνοντας το Sportime για ορισμό Έλληνα διαιτητή και Σιδηρόπουλο φαβορί, σε επίσημη δήλωση του τόνισε οτι ο Μπένετ έχει όντως ορίσει Έλληνα ρέφερι, χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του, με τον Μπένετ πλέον να είναι στον… αέρα!

Ο Μπαλτάκος για να είναι σε θέση να γνωρίζει τον διαιτητή του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, έχει πάρει ως ΕΠΟ τους ορισμούς της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, προκειμένου αυτοί να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Φανερά εκνευρισμένος από την απόφαση του Μπένετ να μπει Έλληνας διαιτητής και να μην τον αλλάξει παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, ή ακόμα και που θα προκληθούν αν επισημοποιηθεί ο ορισμός, δεν ανάβει το πράσινο φως για να ανέβουν στην ΕΠΟ, σε μια ύστατη προσπάθεια να πάει σε ξένο διαιτητή η ΚΕΔ!

Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως τονίζει ο Μπαλτάκος στο περιβάλλον του, να αναρτηθούν οι ορισμοί της αγωνιστικής, αλλά χωρίς την διαιτητική ομάδα του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!