ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Η ΚΕΔ έδειξε στο σεμινάριο το πέναλτι από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Τι ζήτησε ο Μπένετ!

Στο σεμινάριο του Βόλου προβλήθηκε και η φάση με το πέναλτι στη Λεωφόρο. H «γραμμή» του Μπένετ προς τους διαιτητές. 
Διαιτησία: Στο mute και... by πέρασε η φάση του πέναλτι από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του ντέρμπι.

Διαιτησία: Στο mute και… by πέρασε η φάση του πέναλτι από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του ντέρμπι.

Διαιτησία: Μεταξύ των φάσεων που προβλήθηκαν στο σεμινάριο διαιτησίας, ήταν και η επίμαχη από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις, οταν ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε αρχικά φάουλ… πέντε μέτρα εκτός περιοχής, εν συνεχεία πήγε στο πέναλτι και μετά και στο μόνιτορ για on field review, κάνοντας χαρτοπόλεμο το πρωτόκολλο του VAR.

Η ΚΕΔ και ο Μπένετ με τους συνεργάτες απέφυγαν να πάρουν θέση στις φάσεις που προβλήθηκαν και το μαρκάρισμα του Άβιλα στον Ιωαννίδη δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη φάση που δεν έγινε το παραμικρό φάση, δεν υπήρχε και ο ήχος από τη συνομιλία διαιτητή και VAR, κάτι που είχε περάσει στις προηγούμενες.

Προφανώς και η ΚΕΔ δεν ήθελε να διαρρεύσει τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ ρέφερι και VARιστα και πως τελικά το φάουλ (πολύ) εκτός περιοχής, έγινε αρχικά πέναλτι και μετά επιβεβαιώθηκε και από on field review.

Ούτε ο Ζοάο Καπέλα ως VAR Leader τοποθετήθηκε για την εν λόγω διαιτητική απόφαση. Κάποια στιγμή σε μια γενικότητα, ο στενός συνεργάτης του Μπένετ ζήτησε από τους διαιτητές «να πουλάτε σωστά τις αποφάσεις στο χορτάρι».

Εμμέσως πλην σαφώς, έδειξε οτι δεν συμφωνεί με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τη συγκεκριμένη φάση οι διαιτητές. Κάτι που εξ αρχής σχολίασε το Sportime.

Ο Μπένετ από την πλευρά του, ζήτησε από τους διαιτητές να μην καταλογίζουν πέναλτι σε light contacts και να τιμωρούν το θέατρο. «Μην δίνετε εύκολα πέναλτι. Αν υπάρχει θέατρο να το τιμωρείτε». Δεν ανέφερε συγκεκριμένο παράδειγμα, αλλά οι περισσότεροι στην αίθουσα σκέφτηκαν το πέναλτι που καταλόγισε ο Διαμαντόπουλος στο ΑΕΚ – ΟΦΗ και έκανε support o Κουτσιαύτης ως VAR.

H KEΔ διαφώνησε με την συγκεκριμένη παράβαση που καταλογίστηκε γι’ αυτό και έμεινε εκτός ορισμών το συγκεκριμένο δίδυμο, αν και ο Σπυρόπουλος που είναι μέλος της ΚΕΔ και ήταν παρατηρητής στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, τους δικαίωσε για την απόφαση τους!

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ