ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: KEΔ και παρατηρητής συμφωνούν. Δεν υπάρχει χέρι του Ζίνι πριν το δεύτερο πέναλτι της ΑΕΚ!

Με 4 στα 4 στις δύσκολες φάσεις, ο Παπαδόπουλος πάει για καλό βαθμό από τον παρατηρητή. Δεν υπάρχει χέρι του Ζίνι, συμφωνούν ΚΕΔ και Καλογερόπουλος.
Διαιτησία: KEΔ και παρατηρητής συμφωνούν. Δεν υπάρχει χέρι του Ζίνι πριν το δεύτερο πέναλτι της ΑΕΚ!

Διαιτησία: Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για χέρι του Ζίνι πριν το πέναλτι στον Μάνταλο, αλλά ΚΕΔ και παρατηρητής έχουν διαφορετική άποψη. Kανονικό το γκολ του Ατρομήτου.

Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται και για χέρι του Ζίνι πριν το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος στις καθυστερήσεις. Πέναλτι που έγινε γκολ και η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τους Περιστεριώτες.

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Χάρης Καλογερόπουλος είδε τη φάση και επιβεβαιώνοντας το Sportime για την συγκεκριμένη επίμαχη φάση, δεν βλέπει ξεκάθαρο πλάνο που να πιστοποιεί την παράβαση και να επιβεβαιώνει τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime και η ΚΕΔ είδε την συγκεκριμένη φάση και συμφωνεί τόσο με την απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου, αλλά και του VAR Παπαπέτρου, να καταλογιστεί το πέναλτι και όχι το επιθετικό φάουλ για το χέρι.

Για το ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου, ΚΕΔ και παρατηρητής θεωρούν οτι το τέρμα ήταν κανονικό και δεν έπρεπε να ακυρωθεί!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!