ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Ο ΠΑΟΚ τον θεωρεί «τελειωμένο», αλλά είναι πιο ενεργός από ποτέ!

Αναβαθμισμένος στο σεμινάριο διαιτησίας ο Ζοάο Καπέλα. Αν και τα λάθη που έχουν γίνει στο VAR είναι περισσότερα, δεν τα ακούμπησε.
Διαιτησία: Ο ΠΑΟΚ τον θεωρεί «τελειωμένο», αλλά είναι πιο ενεργός από ποτέ!

Διαιτησία: Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει βέτο για την αποχώρηση του Ζοάο Καπέλα απο την ΚΕΔ, αλλά ο Πορτογάλος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σεμινάριο, όπου το Sportime είχε την τιμητική του!

Μένει μέχρι να φύγει και όπως φαίνεται και από την γενικότερη συμπεριφορά, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Ο Ζοάο Καπέλα, ο οποίος ήταν και το μοναδικό μέλος της ΚΕΔ που δεν είδε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Κηφισιά,  ήταν παρών στο σεμινάριο της Ξάνθης και περισσότερο ενεργός από ποτέ! Αν και ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει την αποχώρηση του και αυτό ενδεχομένως να ήταν και προαπαιτούμενο ώστε να συναινέσει στην πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ, που δεν έκανε την τιμή στο σώμα των διαιτητών να παρευρεθεί στο σεμινάριο!

Ο VAR Leader αν και μιλώντας στους διαιτητές, τόνισε οτι «φέτος τα λάθη που έχουν γίνει στην ίδια χρονική περίοδο με πέρσι (σ.σ. 11 αγωνιστικές) είναι περισσότερα, προτίμησε να μην τα «ακουμπήσει» και να τα δείξει με βίντεο στους διαιτητές και στους βοηθούς.
«Αποφασίστε τι θέλετε. Step up ή step down; Ξεκάθαρο οτι κάποιοι δεν ακολουθούν την διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο.

Φωνάζετε τους διαιτητές στο μόνιτορ χωρίς να έχετε προετοιμάστει για το on field review με τον operator. Χάνετε το τσεκάρισμα όλων των app. Λάθος χρήση των καμερών που έχετε στη διάθεση σας. Οι διαιτητές φεύγουν από το μόνιτορ χωρίς να έχουν δει όλες τις λήψεις. Λαθος συνεργασίες των VAR με τους AVAR».

Ο Καπέλα που όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε: «τα λάθη σας τα ξέρετε, εγώ θα σας δείξω τα σωστά για να δείτε τον σωστό δρόμο», στάθηκε στις σωστές διαδικασίες που έχουν ακολουθήσει, προβάλλοντας φάσεις απο τα παιχνίδια ΟΦΗ-Αρης, Λαμία – Άρης, Κηφισιά – Ατρομητος, Βόλος – ΑΕΚ, ΟΦΗ – Ατρόμητος, ΑΕΚ – Ατρόμητος, Αρης – Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!