ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Το αστείο αίτημα της Λαμίας και ο ξένος στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Με Έλληνες διαιτητές τα δύο απο τα τρια ματς της 6ης αγωνιστικής των play off. Ξένος χωρίς ελληνικό παρελθόν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.
Διαιτησία: Το αστείο αίτημα της Λαμίας και ο ξένος στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Διαιτησία: Έλληνες στο Άρης – ΑΕΚ και Λαμία – Παναθηναϊκός. Ξένος χωρίς ελληνική προϊστορία και όχι elite κατηγορίας o ρέφερι του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Διαιτησία: Από προηγμένο πρωτάθλημα, αλλά όχι elite κατηγοριας ο διαιτητής που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το όνομα του. Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι πρόκειται για ρέφερι που δεν έχει σφυρίξει κατά το παρελθόν παιχνίδι μεταξύ ελληνικών ομάδων, από χώρα όμως που συχνά – πυκνά στέλνει διαιτητές στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, εννοείται πως το αίτημα της Λαμίας για ξένο διαιτητή απορρίφθηκε ασυζητητί και το παιχνίδι της ομάδας της Φθιώτιδας θα το διευθύνει Έλληνας διεθνής διαιτητής.

Όπως είχε γράψει το Sportime, Έλληνας διεθνής θα σφυρίξει και το παιχνίδι στο «Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, αφού ως γνωστό η Ένωση έχει συναινέσει στο αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για Έλληνες ρέφερι στα παιχνίδια της.

Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να αναρτηθούν οι ορισμοί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Το αστείο αίτημα της Λαμίας και ο ξένος στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!