Ελλάδα - Β. Ιρλανδία: Οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για την ενδεκάδα της Εθνικής στο τελευταίο παιχνίδι του Nations League.

Οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για την ενδεκάδα της Εθνικής στο τελευταίο παιχνίδι του Nations League κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία.

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία: Η Εθνική μας ομάδα για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή της στο Nations League, υποδέχεται την Β. Ιρλανδία (27/9, 21:45), έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στη League B.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, προχωρά σε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την ήττα στην Κύπρο.

Στο 4-2-3-1 του Ουρουγουανού τεχνικού, ο Φώτης Ιωαννίδης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του Τάσου Δουβίκα, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος αντικαθιστά τον τιμωρημένο Μανώλη Σιώπη.

Από ‘κει και πέρα, κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενώ από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας, φανέλα βασικού θα πάρουν οι Μπλάντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας.

Όσον αφορά τον άξονα, εκεί θα κινούνται οι Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, οι Πέλκας και Μασούρας στα πλάγια της επίθεσης με τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

Συνοπτικά η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Μασούρας, Ιωαννίδης.