Ο Τάσος Δώνης έχει επαφή με τον ΑΠΟΕΛ

Δεν υπολογίζεται στη Ρεμς και ο Τάσος Δώνης εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Κύπρο.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του αναζητά ο Τάσος Δώνης. Είναι ξεκάθαρο πως στη Ρεμς δεν υπολογίζεται και γι’ αυτό ψάχνεται ο 26χρονος επιθετικός.

Έπεσαν πολλά ενδεχόμενα στο τραπέζι αυτό το καλοκαίρι. Υπήρξε το σενάριο επαναπατρισμού του που τσάκισε για συγκεκριμένους λόγους. Κρούσεις από άλλες χώρες επίσης προέκυψαν. Ωστόσο, στο παρά ένα το δεδομένο είναι πως ο Δώνης δεν έχει φύγει από τη Ρεμς, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024.

Γι’ αυτό και το βιογραφικό του έφτασε κάποια στιγμή και στην Κύπρο. Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητες αρκετές ομάδες εκεί. Βέβαια με τους περιορισμούς που υπάρχουν στα κυπριακά ρόστερ, δεν θα χωρούσε ούτως ή άλλως σε κάποια εξ αυτών.

Μία ομάδα που το έψαξε ήταν η ΑΕΛ. Όσο μεγάλο και εάν είναι, όμως, το εν λόγω κλαμπ για την Κύπρο, το οικονομικό του ταβάνι είναι συγκεκριμένο. Μαζί με αυτό και η δυνατότητά του να είναι ευθέως ανταγωνιστικό προς τους υπόλοιπους.

Υπάρχει μία φημολογία τις τελευταίες ώρες πως ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει «σφήνα» και προσπαθεί να τον κάνει δικό του. Σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για δανεισμό με τη Ρεμς να «τσοντάρει» και εκείνη ένα σημαντικό ποσό για να καλυφθεί το συμβόλαιό του. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στην Κύπρο την Τετάρτη (31/8).

 

Οι αθλητικές ειδήσεις της ημέρας

Άρης: Φεύγει πριν τον ΠΑΟΚ ο Μαντσίνι – Έρχεται και (πιθανόν) κοουτσάρει ο Κανέδα!

Τι έπαθε ο Ανδρέας Παχατουρίδης; – Απίστευτη απόφαση για στάδιο Στίβου στο Περιστέρι!

Διαιτησία – Κοράκι: Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στο Λαμία – ΑΕΚ – Τρελάθηκε η ΚΕΔ!

Ο Τάσος Δώνης εν δράσει