ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα αποκλειστικό: Ο VAR δεν έλεγξε το δεύτερο γκολ του Πόνσε για χέρι – Αυτός είναι ο λόγος (vid)

Aν και στο δεύτερο γκολ του Πόνσε στο ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάνιννα υπάρχει σοβαρή υποψία για χέρι, το γκολ μέτρησε κανονικά. Και ο λόγος είναι απίστευτος!
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα αποκλειστικό:  Ο VAR δεν έλεγξε το δεύτερο γκολ του Πόνσε για χέρι – Αυτός είναι ο λόγος (vid)

Σοβαρή υποψία παράβασης χεριού στο τέταρτο γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η φάση δεν τσεκαρίστηκε από τον VAR!

Η ΑΕΚ έκανε ανατροπή στην ανατροπή και επικράτησε 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πόνσε να έρχεται από τον πάγκο να βάζει δύο γκολ.

Στο 4-2 και στο δεύτερο γκολ του Πόνσε υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να δείξει ο διαιτητής Μαλούτας τη σέντρα. Ενώ λίγο πριν τη δείξει πήγε στους πάγκους και κάτι είπε στους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

Αν και στο ριπλέι φάνηκε οτι η μπάλα ίσως να έχει πάει στα δίχτυα από το χέρι, και όχι από το κεφάλι του Πόνσε, το γκολ μέτρησε κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o ρέφερι της αναμέτρησης ενημέρωσε τις δύο ομάδες οτι η φάση δεν μπορει να ελεγθεί και θα ισχύσει η αρχική του απόφαση για γκολ!

Ο λόγος ήταν το… μαύρο που έπεσε στην αίθουσα του VAR από το 78′ μέχρι και το 82′. VAR και AVAR δεν είχαν ούτε εικόνα, αλλά ούτε και ήχο! Ούτε τη φάση μπορούσαν να δουν, ούτε να ενημερώσουν τον διαιτητή οτι δεν μπορούν να ελέγξουν οτι υπάρχει παράβαση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα αποκλειστικό: Ο VAR δεν έλεγξε το δεύτερο γκολ του Πόνσε για χέρι – Αυτός είναι ο λόγος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!