ΕΠΟ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αποκλειστικό: H επιμονή του Αλβανού VARίστα στη φάση του πέναλτι στο Άρης – ΠΑΟΚ!

Ο διάλογος διαιτητή και VAR για το πέναλτι που προκάλεσε αντιδράσεις στο «Βικελίδης».
Αποκλειστικό: H επιμονή του Αλβανού VARίστα στη φάση του πέναλτι στο Άρης – ΠΑΟΚ!

ΆρηςΠΑΟΚ: Ο επίμονος Αλβανός VAR και το τραβηγμένο από τα μαλλιά, on field review στη φάση που έγινε πέναλτι!

Τέτοιο πέναλτι, και με on field review, ποτέ! Και όμως δόθηκε στο Άρης – ΠΑΟΚ. Μια απόφαση για play on που supportάρεται, άλλαξε μετά από ανασκόπηση της φάσης στο μόνιτορ.

Μια light contact του Μπράμπετς στον Σβαμπ, έγινε πέναλτι μετά την… επιμονή του Αλβανού VARιστα για on field review.

Αν και ο ρέφερι στο χορτάρι που γενικότερα δεν προκάλεσε και δεν θα ασχολούνταν κανείς μαζί του αν δεν είχε πάει στην άσπρη βούλα, περιγράφει τη φάση, έχοντας εικόνα για το μαρκάρισμα, ο VAR έχει εντελώς διαφορετική άποψη, σύμφωνα με το ηχογραφημένο ηχητικό που έχει ακούσει η ΚΕΔ και μετά το τέλος του παιχνιδιού και τον στέλνει στο μόνιτορ.

O Aλ Χακίμ περιγράφει μια «normal contact», ωστόσο ο Video Assistant Referee, εκφράζοντας αντιρρήσεις, βλέποντας προφανώς κάτι που μόνο αυτός είδε « i see something else. I recommend you on field review».

Ο Σουηδοϊρανός διαιτητής πηγαίνοντας στο μόνιτορ, βλέπει ξανά αυτό που περιγράφει αρχικά, ωστόσο αλλάζει την απόφαση του και καταλογίζει το πέναλτι!

Απόφαση με την οποία δεν πείστηκε ούτε ο παρατηρητής διαιτησίας, αν και δεν έχει καμία σημασία. Ο Αλ Χακίμ βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ