ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Αποκλειστικό: H επιμονή του Αλβανού VARίστα στη φάση του πέναλτι στο Άρης – ΠΑΟΚ!

Ο διάλογος διαιτητή και VAR για το πέναλτι που προκάλεσε αντιδράσεις στο «Βικελίδης».
Αποκλειστικό: H επιμονή του Αλβανού VARίστα στη φάση του πέναλτι στο Άρης – ΠΑΟΚ!

ΆρηςΠΑΟΚ: Ο επίμονος Αλβανός VAR και το τραβηγμένο από τα μαλλιά, on field review στη φάση που έγινε πέναλτι!

Τέτοιο πέναλτι, και με on field review, ποτέ! Και όμως δόθηκε στο Άρης – ΠΑΟΚ. Μια απόφαση για play on που supportάρεται, άλλαξε μετά από ανασκόπηση της φάσης στο μόνιτορ.

Μια light contact του Μπράμπετς στον Σβαμπ, έγινε πέναλτι μετά την… επιμονή του Αλβανού VARιστα για on field review.

Αν και ο ρέφερι στο χορτάρι που γενικότερα δεν προκάλεσε και δεν θα ασχολούνταν κανείς μαζί του αν δεν είχε πάει στην άσπρη βούλα, περιγράφει τη φάση, έχοντας εικόνα για το μαρκάρισμα, ο VAR έχει εντελώς διαφορετική άποψη, σύμφωνα με το ηχογραφημένο ηχητικό που έχει ακούσει η ΚΕΔ και μετά το τέλος του παιχνιδιού και τον στέλνει στο μόνιτορ.

O Aλ Χακίμ περιγράφει μια «normal contact», ωστόσο ο Video Assistant Referee, εκφράζοντας αντιρρήσεις, βλέποντας προφανώς κάτι που μόνο αυτός είδε « i see something else. I recommend you on field review».

Ο Σουηδοϊρανός διαιτητής πηγαίνοντας στο μόνιτορ, βλέπει ξανά αυτό που περιγράφει αρχικά, ωστόσο αλλάζει την απόφαση του και καταλογίζει το πέναλτι!

Απόφαση με την οποία δεν πείστηκε ούτε ο παρατηρητής διαιτησίας, αν και δεν έχει καμία σημασία. Ο Αλ Χακίμ βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του.

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Το «διάλλειμα» με τον Γιοβάνοβιτς, οι Γερμανοί που ξανάρχονται, ο Σιδηρόπουλος που μένει στο ψυγείο και η… απόψυξη του Βεργέτη!

Διαιτησία: Το «διάλλειμα» με τον Γιοβάνοβιτς, οι Γερμανοί που ξανάρχονται, ο Σιδηρόπουλος που μένει στο ψυγείο και η… απόψυξη του Βεργέτη!

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί της ΚΕΔ για την πρεμιέρα του β’ γύρου της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Έπνιξε» τη κόκκινη του Ιβανούσετς και στο μίτινγκ η ΚΕΔ!

Διαιτησία: «Έπνιξε» τη κόκκινη του Ιβανούσετς και στο μίτινγκ η ΚΕΔ!

Όχι μόνο δεν έβαλε στο βίντεο τη φάση με την κόκκινη του Ιβανούσετς στο ΠΑΟΚ – Άρης, αλλά δεν την ανέφερε ούτε στο μίτινγκ με τους διαιτητές ο Λανουά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λανουά : Δύο πέναλτι στη Λάρισα – Χέρι ο Ζοάο Μάριο πριν το γκολ της ΑΕΚ – Παράβαση ο Διούδης

Λανουά : Δύο πέναλτι στη Λάρισα – Χέρι ο Ζοάο Μάριο πριν το γκολ της ΑΕΚ – Παράβαση ο Διούδης

Ο Στεφάν Λανουά παρουσίασε την καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 13ης αγωνιστικής της Super League

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελένη Λαμπαδαρίου : Δύο πέναλτι ο ΠΑΟΚ, μία κόκκινη ο Άρης…

Ελένη Λαμπαδαρίου : Δύο πέναλτι ο ΠΑΟΚ, μία κόκκινη ο Άρης…

Η ανάλυση που έκανε η Ελένη Λαμπαδαρίου για τη διαιτησία στο ματς του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τάσος Κάκος : Έπνιξε κόκκινη εις βάρος του Άρη στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο διαιτητής

Τάσος Κάκος : Έπνιξε κόκκινη εις βάρος του Άρη στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο διαιτητής

Ξεκάθαρη άποψη για αδικία κατά του Άρη είχε ο Τάσος Κάκος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Διαιτησία: Το έχει «γυρίσει» η ΚΕΔ – Με ανάποδα «τιμόνια» ο Λανουά!

Ολυμπιακός – Διαιτησία: Το έχει «γυρίσει» η ΚΕΔ – Με ανάποδα «τιμόνια» ο Λανουά!

Το έχει γυρίσει η ΚΕΔ σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Η παραδειγματική τιμωρία διαιτητή και οι φάσεις που έχουν… ευνοηθεί οι ερυθρόλευκοι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί η ΑΕΚ μιλά για «παρδαλά κατσίκια» στην ανακοίνωσή της για τη διαιτησία

Γιατί η ΑΕΚ μιλά για «παρδαλά κατσίκια» στην ανακοίνωσή της για τη διαιτησία

Th φράση «και τα παρδαλά κατσίκια γελάνε», χρησιμοποίησε η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της για τη διαιτησία μετά το 3-1 με τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι είπε στο OPEN ο Αριστομένης Κουτσιαύτης για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ – Άρης – Στην κόντρα ο Νικολακόπουλος που τον διέκοπτε

Τι είπε στο OPEN ο Αριστομένης Κουτσιαύτης για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ – Άρης – Στην κόντρα ο Νικολακόπουλος που τον διέκοπτε

Η ανάλυση που έκανε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ – Άρης και τα νεύρα του Νικολακόπουλου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαρούχας : Δεν ακυρώνεται το γκολ του Γιόβιτς για την ΑΕΚ με τίποτε

Βαρούχας : Δεν ακυρώνεται το γκολ του Γιόβιτς για την ΑΕΚ με τίποτε

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν βλέπει καμία παράβαση του Ζοάο Μάριο πριν το γκολ του Λούκα Γιόβιτς στο γκολ της ΑΕΚ…

Ποδόσφαιρο