Ο προϊστάμενος του τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ άσκησε έφεση για την αδειοδότηση των «κιτρινόμαυρων» και ο Άρης κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης!

Ο προϊστάμενος του τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ άσκησε έφεση για την αδειοδότηση των «κιτρινόμαυρων» και ο Άρης κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης!

Έφεση για την αδειοδότηση του Άρη, άσκησε ο προϊστάμενος του αρμόδιου τμήματος, Βασίλης Σαράκης! Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο Άρης, η αντίδραση της ΠΑΕ η «απόβαση» των φίλων της ομάδας στην Αθήνα!

Τη Δευτέρα (16/5) η Επιτροπη Αδειοδότησης έδωσε το «ok» στις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Την Τετάρτη, ο προϊστάμενος του αρμόδιου τμήματος, Βασίλης Σαράκης, που ήταν και ο μόνος που μπορούσε να το πράξει σε διάστημα τριών ημερών, άσκησε έφεση κατά της απόφασης που έβγαλε το τμήμα του! Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στα χρονικά!

Πλέον η υπόθεση θα πάει στην Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία και θα αποφασίσει για το αν θα διατηρήσει ο Άρης την αδειοδότηση, ή θα την ακυρώσει, δίνοντας ουσιαστικά το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» στην ΑΕΚ που βγήκε 5η στο πρωτάθλημα της Super League.

H απόφαση της ΕΠΟ είναι επίσης εφέσιμη, αν ανατραπούν τα δεδομένα με τους Θεσσαλονικείς να έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στην UEFA.

Άρης: Στα… κάγκελα ΠΑΕ και οπαδοί!

Oι «κιτρινόμαυροι» που ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα αν όντως έχει κατατεθεί έφεση, ετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση, τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και από πλευράς των φίλων της ομάδας που ετοιμάζονται όπως λένε χαρακτηριστικά να «μετακομίσουν» στην Αθήνα, έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ!

Οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για ένα άνευ προηγούμενου «πραξικόπημα» και ένα «οργανωμένο έγκλημα». «Δεν θα επιτρέψουμε να αδικήσουν για ακόμα μια φορά τον Άρη. Το έχουν κάνει ξανά. Κάποιοι ενοχλούνται προφανώς επειδή ο Άρης έχει δυναμώσει και προσπαθούν να του στερήσουν με δόλιους τρόπους, όσα έχει κερδίσει με αίμα και ιδρώτα μέσα στο χορτάρι».

Για να συμπληρώσουν: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τα χρήματα που έχει επενδύσει η ομάδα και με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας. Το θέμα θα φτάσει ούτως ή άλλως στην UEFA και εκεί θα αποδειχθεί για ακόμα μια φορά ο πόλεμος που δέχεται ο Άρης».