×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΠΟ σε Άρη: «Συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης»


    Sportime Team

ΕΠΟ σε Άρη: «Συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης»


Στην ανακοίνωση του Άρη, που έκανε λόγο για λανθασμένες ενέργειες της και οδήγησαν στον ban από τη FIFA, απάντησε η ΕΠΟ, τονίζοντας πως δεν υπήρχε κανένας δόλος ή αμέλεια των στελεχών της.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσω της οποίας δίνει τη δική της απάντηση στην ΠΑΕ Άρης, η οποία νωρίτερα γνωστοποίησε πως θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις κατά της ΕΠΟ, αναφορικά με το θέμα του ban που υπάρχει από την FIFA στους «κιτρινόμαυρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: «Ανεξήγητη η συμπεριφορά του Γεραπετρίτη, για άλλες ΠΑΕ πέρασε τροπολογίες “εν μία νυκτί”»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ στην ανακοίνωση της:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συστηματική προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Ε.Π.Ο., που συντονισμένα και σε καθημερινή βάση επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί παρά… προφάσεις εν αμαρτίαις.

Η διοίκηση της Ε.Π.Ο. πολιτεύεται με βάση την τήρηση των κανονισμών του Παιχνιδιού και την προστασία των συμφερόντων των Ελληνικών Συλλόγων, έχοντας ως προτεραιότητα τη διαφάνεια και την ισονομία, κατόπιν τούτου δε, προφανώς και απορρίπτει κάθε ισχυρισμό περί «αστοχιών και λανθασμένων χειρισμών», καθώς επίσης και περί οποιασδήποτε «αμέλειας» ή «δόλου» διοικούντων και στελεχών της στη συνολική διαχείριση του θέματος που προέκυψε με την Π.Α.Ε. Άρης.

Τούτων δοθέντων, οι όποιες απειλές θα πρέπει να απευθύνονται σε όσους προκάλεσαν, με τους χειρισμούς τους, τη σημερινή κατάσταση στη λαοφιλή Π.Α.Ε. και όχι κατά εκείνων που προσπαθούν να συνεισφέρουν με ρεαλιστικές λύσεις.

ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τελευταία Νέα